My Followers

Monday, June 2, 2014

Pre-Raya Fashion Warehouse Sale

Haaa. tengok tak tajuk post tuh? Warehouse sale pulak dahh..  Pre-raya? Nanti nak raya ada warehouse lain ker?? kempis la poket camnihhh... 


Adoii lately ni banyak buat warehouse kat Menara TM ni. lepas satu, satu jualan kann. Habis la duit macam ni. Staff TM ni memang banyak duit gamaknye, dok shopping selalu ehh. Kalau dah ada dekat ni, takkan la tak pergi cuci mata ye dakk..

Up to 80% and price as low as RM3.. mampoo? memang wajib la pergi redahh kan.. kekdahnya suruh sopping je la kat TM nih.. Incik Hubby pun bising la sket, tiap kali balik keje ade je beg plastik sebungkus dua.. hehehehe..

Ape bole buat, kalau tak beli rasa rugi pulak kan.. bukan senang nak dapat harga murah-murah ni.. lagipun buatnya kat bawah opis je kot.. tak payah susah-susah diri meredah jamm ke naik LRT.. turun lif, eh da sampai ponn.. mudah-mudahhh.

Yang tertanya, ape product warehouse ada? banyak such as Branded Apparel, Kids, Shoes, Bags, Leather Products, Luggages, Beddings, Interior, Sofa, Mattresses, Kitchen, Cookware, Electrical Products and more..

Brand sume tak nak kalah okeh, banyak brand yang hebat-hebat macam Sorella, Angelo Moda, Kickers, Edwin, Jean Perrym, Novelle, Tracey Star, Body Glove, Lenne, and more exciting brands.. Nak tau kena la datang ye..

Sesape yang nak datang, ada few ways.. suggestion untuk elakkan parking mahal dan kesesakan lalulintas, bole naik teksi or bus.. lagi senang naik je Putra LRT turun dekat stesen Kerinchi.. jalan kaki sket je untuk ke lokasi berikut :

Kristal Halls 1& 2, TM Convention Centre (TMCC), Menara TM Jalan Pantai Baharu, KL

Jangan risau, kalau takde masa nak datang masa opis hour, boleh datang after opis hour sebab warehouse ni buka dari 10.00 pagi to 8.00 malam. Memang sesuai la nak shopping dah tak ramai orang. Takde la berebut-rebut.. ni ko pegang, orang tu pun pegang pastu jeling-jeling.. nasib la sape dapat dulu.. hahahaha..

Meh la datang memeriahkan warehouse ni.. macam-macam brand ada, kalau tak nak beli pun takpe, datang cuci mata jekk.. kot ada berkenan terbeli jugakkk.. giteww.. takpe, bukan selalu.. 

Ok la, selamat bersopping..


Thanks for read my blog!!


3 comments:

Mimy Hamid said...

fine..dah lebur duit aku kat sini...lubang poket

RedLife2Love said...

k.Mimy: nasib ika masih waras nk sopping. cukup2 lahh. huhu

diana aziz said...

Aku kalau turun mmg tak bawak duit byk. paling byk pon rm40. takut terbelanja... sale minggu lepas pun dh dkat 400 aku habis.. ni agak2 tak smpai hujung bln aku mkn megi dgn roti bakar je la kot.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...