My Followers

Wednesday, October 5, 2011

Bilik Ais Yang Sejuk di Bangi

Hello Readers!!

Di saat entry ni terpublish.. masih terngiang-ngiang kejadian di sebalik entry ni.. bile dipikir-pikirkan sedih teramat kott.. hermm.. tapi apekan daya, semua dah tertulis kan.. aku hanya menerimanya dengan rela dan redha.. huhu..

Ops! tetiba terfeeling lebih-lebih plak aku nih.. hehe.. ape la yang aku nak merepek entry kali ni kan.. mesti korang tertanya-tanya.. dah 2 hari tak up entry baru nih.. konon nak berehat seminggu.. tapi non ado.. tahap kebosanan di office memaksa aku publish entry baru gaks.. muahahaha..

Ok lah.. entry ni bulan lepas punya cite lah.. tapi takde la lame sangat ekk.. baru beberapa hari masuk bulan oktober.. sepatutnya entry ni publish lepas entry aku pergi jogging kat tasik permaisuri tu.. tapi tak tau kenapa terdelayed pulak.. 

Ekceli aku yang ditemani Bella ke Bangi sebab dapat jemputan open kedai oleh rakan kolej dulu.. since she is pregnant 4 month (i guess!) tak mo la jadi sahabat derhaka kan.. tu yang gagahkan juga diri pergi Bangi.. tapi ape kan daya oleh sebab-sebab yang tak boleh diceritakan di sini, aku tak jadi pergi open kedai member aku tuh.. melencong la aku dan Bella ke Ice Room saje.. huhu.. kat kul 3 lebih baru dapat lunch taww..


Tom Yam Seafood Mee Hoon ~ RM10.90


Sezhuan Spicy Noodles ~ RM7.90


Tropica Mix Ice Cream ~ RM9.90


Honey Lemon Ice ~ RM5.50


Ermm.. kat Ice Room ni speciality pun more to ice cream.. yang differentnya ice cream dia ada style.. seperti dihiris-hiris gitu.. takde la yang style tutti frutti pakai mesin or scoop bagai kan.. for food pulak, pada aku tidak begitu memenuhi citarasa aku.. kureng lahh.. aku masak sendiri pown sodapp!! hehehe.. 

Tempat lepak agak menarik dan selesa.. punyalah kitaorang tamak, pergi berdua je tapi duduk kat seat yang boleh muat untuk 8 orang.. ntah ape-ape kitaorang ni kan? mana taknye, montot masing-masing besau tak muat dok seat kecik-kecik nih.. 


ini dia cik Bella, peneman aku yang bersusah payah
bersama.. motip caption camni?? kitaorang je 
yang paham pownn.. huhu


Walaupun dengan kejadian yang tak best tu, aku tetap makan dengan gembira dan borak-borak riang dengan Bella.. kaver la tuh supaya tak kantoii kan.. sedih okehh!! itu cerita lain, tak baik cerita kat sini.. nanti buat aku nanges pulak.. sentap aku sampai hari ni berdiam diri dengan member aku tuh.. 

Biarkan la dulu, aku perlukan masa untuk seperti biasa.. babaii~


Thanks for read my blog!!

1 comment:

wahida said...

kenapa ni dear...citer la..mana tau kalau citer boleh lega...


p/s: ice room mmg best part eskem dia je...food dia semua so so je...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...