My Followers

Monday, September 19, 2011

Surprise Belated Birthday and Openhouse Sekali

Hello Readers!!

Ahad lepas aku dapat invitation openhouse dari member sekolah menengah aku, Nik kat bandar tun razak jer.. tak jauh pon dari umah aku kan.. so, boleh la nak pergi.. mood pun masih mood raya so feeling pakai baju kurung bagai.. sekali tengok yang datang pakai jeans je kot.. adehh terasa diri macam salah tema pulak.. kesiann kan.. 

Tapi a night before openhouse Nik tu, dia ada la inbox aku bagitau yang openhouse ni sekali la nak buat surprise besday untuk member kitaorang.. Bella namanya.. besdaynya 1 September lepas, time tu kan semua orang sebok cuti raya mana nak celebrate kan? ni yang baru nak buat.. walaupun dah belated!!


ceh suka ko kan Bella, masa ni dia tak tau lagi ada 
surprise untuk dia taw.. aku pun belakon lebihh..


tetiba boipren dia kua dari dapur bawak kek siap
ngan lilin, sambil nyanyi lagu hepi besday.. 
romantik gitu.. ko ada? aku takde laaa.. huhu~


ni la besday girlnya.. Bella.. senyum 
sampai ke telinga ko eh?? dapat potong
kek lagi.. meriah ko jahh.. hahaha~


kek secret recipe lagi.. indulgance my fav!!


Bella sampai menangis sebab terlampau terharu.. dia tak bajet kot ada surprise untuk dia.. dia ingat orang tak ingat dah besday dia.. rupanya diam2 kitaorang dah ready surprise siap kek kan.. mau tak menangis.. kalau aku pun mesti gumbira campur terharu.. bolehh??


amik gambar bersama.. tengok2 macam 
celebrate besday aku pulak kan.. haha..
malas nak bangun.. duduk jer lah..


bergambar ngan tuan rumah pulak.. tu la Nik yang
pakai baju kaler kelabu belah kiri tuh.. putih melepak
kulitnya.. jelews aku tau.. huhu.. family potrait..


dah puas bergambar, sambung makan pulak.. rugi
tak makan.. sedap tu mama Nik masak.. hehehe..
ntah brape kali aku ngan Bella menambah.. 


Dah lame tak jumpa, pulak tu lepak umah member kan.. lame kot melepak jer umah Nik.. agak2 kat kul 4 baru kitaorang beransur balik.. kebetulan kitaorang dah nak balik, barulah sedara2 Nik sampai.. kalau tak memang penuh la umah Nik tu ngan kitaorang jer.. hehehe..

Nak update entry raya tahun ni.. tapi gambar belum transfer.. dah ada nanti aku publish ehh.. 


Thanks for read my blog!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...