My Followers

Thursday, September 22, 2011

Raya Tak Jadi with Kazens

Hello Readers!!

Well, as i said kat last entry (semalam je pon) yang aku pergi tengok muvie with kazens rite? yes i did.. memandangkan tak jadi nak pergi menyumbangkan suara karaoke.. tukar la plan tengok muvie saje.. excited sangat dah time tuh.. macam budak2 pulak aku.. 

Punya la malas nak beratur, so beli online saje tiket muvie yer.. lebih mudah begitu.. siap boleh pilih seat yang menjadi idaman.. motip? jimat masa dan tak payah penat nak beratur panjang.. hehehe.. sampai TGV Cheras Selatan around 11 malam sebab muvie start kul 11:40 malam and almost midnite.. 




Memang dah nak sangat tengok cite Raya Tak Jadi kan? tu yang tak sabar2 nak pergi tengok takut dah abis kat panggung.. ape taknye, promosi cite ni kat tv bukan main meriah kan.. korang pun mesti macam terpengaruh jugak.. betul x? 

Yer, aku sangat terpengaruh dengan iklan promosi cite nih.. tapi kan bile dah tengok kan.. macam tak terbayang pun.. macam tak best jer.. macam rugi jer tgk cite nih.. macam-macam perasaan yang tak best.. huhu.. kenapa boleh jadi macam nih?? hermm.. aku keciwa okehh.. jalan cerita tak kuat sangat nak buat aku ketawa sampai nanges.. huhu..

Nasib la lakonan Johan tu sangat membantu.. yang lain-lain aku rasa pelengkap cerita jer kot.. adoii.. another muvie malay yang mengecewakan.. aku mengaku yang lawak-lawak dalam cite ni boleh dikatakan "baru dan menjadi" la jugak cuma perantaraan cerita tu yang agak slow buat aku boring dan mengantok dalam wayang.. kata cite lawak, so mestilah la tahap yang super best kan.. 

Lagi buat aku extra keciwa bile tau ending macam tu jer?? alaa malas la nak komen banyak pasal cite nih.. korang pergi la tengok sendiri.. tak pun tunggu kuar kat astro first jer.. huhuhu..

ok, babai dah emo pulak~


Thanks for read my blog!!

5 comments:

Liyana said...

x best ke, lorrr xmau ler aku tgk camtu, huhu

Sofya Roslan said...

Orang taulah. Orang saje je. Haha

RedLife2Love said...

Liyana: pada aku tak best la.. tak mencapai piawaian gred aku.. hehe.. =)

Put3: haha.. tau pun ko kan? ingat tak reti2 lagikk.. =P

sifu im said...

ending dia x best ke??seb baik ko ckp2 awl2..xde la aku ssh payah nk dondlod cite x best

RedLife2Love said...

Sifu im: yup! for me mmg tak brp nak best..mcm dah pnh tgk je ending camtu..huhu..donlod je la if nk tau jln cite kan.. hehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...