My Followers

Wednesday, September 28, 2011

Protect The Boss

Hello Readers!!

Ape ciri-ciri boss yang korang rasa best untuk dijadikan boss? selama aku bekerja kat TM ni aku dah eksperimen experience jaga 3 boss yang berlainan karakter, attitude and personality.. aku tak pernah sangka yang aku akan dapat experience ni dalam masa 3 tahun bekerja.. hebat x?! tak langsung okeh..

first boss was perempuan (Mrs. A).. 2nd boss lelaki (Mr. N).. and currently perempuan balik (Ms. M).. woahh miserable hidup aku dengan pertukaran boss yang boleh dikatakan setahun sekali.. mana tak miserable kan, baru nak kenal-kenal karakter boss dah tukar lain.. dah la masing2 perangai tak terjangka.. hari-hari berendam air mata nak sesuaikan diri.. huhu~

Tak nak komen lebih-lebih pasal boss nih.. boleh dikatakan isu sensitip nih.. if aku rajin aku story pasal entry boss eh.. ape yang aku taip kat atas tu hanyalah pembuka entry jer.. hehehe..

Korang layan cite korea? tak layan? rugilah korang.. best kot!! hahaha.. yela, aku je yang layan sorang kan? tapi takpe, Incik KA pun layan korea gaks.. ko ada? takde ker.. diam2 sudah.. tapi.. tapi.. tapi.. aku memang rekomen kat korang yang ada langgan Astro beyond HD.. rajin-rajinkan lah diri tu tekan channel 393 (One HD) dan tengok lah drama korea tajuk "Protect The Boss".. 

Meh preview sket.. =)



Best kan? aku dah kata dah.. ni baru tengok teaser dia, belum tengok cite dia.. layan lahh.. aku tau pelakon dia takde la cun dan encem sangat tapi jalan cerita yang komedi2 tu memang best ahh.. aku suker sgt!! hehe.. so, kalau korang nak layan bek korang layan sekarang sebab baru main sampai episod 6, ada 14 episod lagik.. tak jauh ketinggalan pown.. cuma korang missed part2 yang best lahh.. =P


Para pelakon : Wang Ji Hye (Seo Na Yoon), 
Ji Sung (Cha Ji-Hun),
Choi Gang Hee (No Eun-Sul) and 
Youngwoong Jaejoong (Cha Moo-Won)


Cite ni lebih kepada secretary dan boss.. macam sesuai jer untuk aku? aku kan keje as secretary.. hehe dah mula la nak perasan lagikk.. cuma boss aku bukan lelaki dan muda jer.. kalau tak, memang dah orait sgt lah kott.. at the end? aku pun tak tau.. kalau nak tau kene la tengok same2 cite ni sampai abis..

Oh ya! cite ni main setiap hari isnin dan selasa jer.. start kul 9:10 malam selama sejam siaran yer.. jangan lupa tau.. 

Jap, ada kaitan tak entry dengan tajuk post? hermm ape2 jer lah.. babaii~


Thanks for read my blog!!

2 comments:

Liyana said...

ala...kt umah sewa xde beyond seh..haha

RedLife2Love said...

liyana: alamak! tkde ker.. takleh la join layan cite ni.. hehehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...