My Followers

Friday, September 30, 2011

BerOpenhouse di Rumah Mimie

Hello Readers!!

Baca tajuk entry betul-betul yer.. beropenhouse di rumah Mimie.. bukan Minnie Mouse tu ehh.. nampak jer ejaan tu macam lebih kurang tapi sesungguhnya tak sama.. petangnya beropenhouse rumah Rinie.. malam harinya beropenhouse umah Mimie pulaks.. memang Mimie pun jemput malam since dia tau petang mesti dah banyak jemputan lain kan.. pulak tu rumah Mimie ni bukan dekat-dekat nak selalu datang.. dekat bandar seri putra.. if tak tau, pegi google jer lahh.. takkan nak letak maps pulak ekk..

Haishh.. baru sampai umah dari beropenhouse uma Rinie, dah kua balik.. Umie aku sampai sound la "Amboii, weekend jer keluar beropenhouse.. banyak betul jemputannya?" aku hanya mampu sengeh sampai ke telinga jer lah.. nak cakap ape lagi kan? hehehe..


aku makan semua di atas.. tiada kompromi.. 
muahaha.. sate sangat sedap!! pilihan wajib tuh~


Tak pernah aku makan nasi malam.. tetiba kat uma Mimie aku makan jugak kan.. kenapakah? tak mungkin la mengidam kan.. aku kawen pun belumm.. tu kekdahnya kebulur jer kott.. hahaha.. story bab makan tetiba lapar.. craving for makan yang sedap-sedap!!!

Dah puas memakan semua makanan sehingga licin.. biasalah sesi bergambar itu suatu kewajipan pulak.. jangan di tanya kenapa.. akan aku bongkarkan kemudian hari.. wah! suspen cerita nih.. macam nak tulis novel pulak ehh.. nan ado.. itu semua harapan yang tak pasti.. mengarut aku pandai lahh..


Nik and Bella.. berkaler pepel pulak mereka..
berjanji kah korang??


Ops! gambar anak dara 3 pinggitan.. hehe..
tapi kan, semua sudah disunting si kumbang sejati..
tiada lagi kekosongan hati ~


jangan dilupa si teruna seorang ni.. Capiq namanya..
masih single dan berbudi pekerti yang baik.. ahaks!
so, ada yang berkenan? boleh la isi borang ape yang
patut ekk.. mana tau berkenan di hati tuhh..


Tuan rumah busy sangat melayan tetamu lain.. takpe lah kitaorang paham.. dengan kesempatan yang ada, kitaorang pun bergambar sakan la kan.. rumah keluarga Mimie cantik.. deko bersama Eric hiasan rumah yang sangat-sangat cantik.. most of hiasan ala-ala vintage gitu, white color.. suci dan bersih.. dalam sebok-sebok tu, kitaorang sempat jugak la culik Mimie nak bergambar..


Motip gambar petama.. kepala kitaorang berempat
yang tetiba hilang siket.. nasib baik tak semua kepala
kene kerat.. hehe.. mintak tolong auntie Mimie
yang amikkan.. asal boleh kann..


2nd try.. boleh la diterima.. walaupun Mimie and Nik
masih hilang sket kepala tuh.. orait la nih ekk?


Ok dah feeling dalam rumah yang cantik.. jom kita feeling bergambar kat luar rumah pulaks.. since rumah Mimie ni corner lot, so tanah agak luas dan ada jugak lanskap yang menarik.. siap ada gazebo lagik.. wajiblah kitaorang pun nak bergambar kat situ.. semua pun nak kan?


gambar ni macam senget ke kiri kan? aku 
yang berat ker cane? oh tidakkk!! =P


hermm.. lupa nak kenalkan yang kanan sekali baju pepel
tu Aida dan anak buahnya.. datang pun sedondon 
kaler pepel.. korang ni memang komplot pepel aper??


bagi can la korang yang ala-ala pepel
group bergambar same.. hehe~


Masing-masing dah penat bergambar, seterusnya mintak nak beransur balik.. jauh lagi perjalanan kitaorang nih.. nak dok lame-lame kul brape pulak sampai KL nanti kan.. tapi sebelum balik.. bergambar la buat yang terakhir kali (macam tajuk lagu Marsha jer) bersama mereka-mereka..


ape yang ko cube buat Bella? tak paham..
jangan nak jadi Mak Jemah ehh..


pewitt.. awek cun bertiga lahh.. 
nak ngorat bolehh? xbleyy~


Nik and akuyangcomel =)


akuyangcomel and Bella nak jugak


akuyangcomel bersama Mimie (tuan rumah)


Ok, dah penat taip entry panjang-panjang minggu ni.. nak rest seminggu boleh tak? hahaha.. jumpa lagi entry baru bile aku publish lah kan.. babaiiii~


Thanks for read my blog!!!

1 comment:

Liyana said...

amboi posing sakan no.. auwww! hehe

bile nk dtg umah aku? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...