My Followers

Monday, September 5, 2011

Back to Work =(

Hello readers!!

Wish you Selamat Bekerja setelah lebih seminggu bercuti.. tolak campur sumer lebih kurang 9 hari cuti kan? bila dah cuti lame-lame ni ko jangan harap la aku bergumbira bile kene mula keje balik.. lagi-lagi macam hari ni..



ko bajet muka aku camni ker? 



Memang tidak la wehh.. aku rasa aku tak mampu tersenyum depan PC office sekarang nih.. memandangkan member kiri kanan depan belakang masih bercuti.. memang tak mampu la kan.. saat entry ni publish, aku dah memang tahap kronik.. baru brape jam kat ofis kowt!! huhu~



ape lagi gaya yang aku mampu buat?? hahaha~



Takde teman berborak! keje pun sumer tolak tepi jer malas nak buat! aku ada keje ker? macam takde jer.. hehe.. balik pun dah kembali asal 5:30 petang baru leh balik.. bohsannn okeh!!


Yela, aku hanya mampu update draft entry blog jer lahh..
Itupun kalau aku mampu yer.. =P


Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

ikaaa!! aku pun bosan tahap giler babun dah ni, dah la ngantuk, sampai kl kul 2am, huwargghh sakit pale aku x cukup tido, baru kul 10 rupenya, lmbt lg nk balik, wakaka

RedLife2Love said...

yana!! haha takde keje kan.. tau takpe mmg bosan da ni.. aku jd rajin pg terjah blog org yg update jer lah.. dok baca cite raya dorg.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...