My Followers

Wednesday, July 13, 2011

Ada 4 Assignment perlu disiapkan.. cane ni??

Setelah sekian lame aku tinggalkan blog ni bersawang tak berhapdate, ni aku bagi la preview sket antara draft-draft report yang aku tengah proses nak siapkan.. phewww!! dah macam nak siapkan assignment pulak kan? assignment pun tak susah cenggini.. yeke? dah lame tinggalkan zaman universiti.. rindunya (erk! tetiba teringat zaman kegemilangan.. hehe)



makan dengan gembiranya sehingga senak perut!! ;)




pergi meninggalkan Malaysia untuk menenangkan
jiwa yang keciwa dan redha




first time sampai Dewan Merak Kayangan.. hermm~




jauh perjalanan bersama kawan2 seperjuangan
meriahkan majlis yang penuh bermakna >.<




Menarik ke cerita aku nanti? nak tau kene la bersabar yer.. ingat senang nak mengarang puisi entry? aku ni bukan la pandai sgt bercerita.. karangan bahasa melayu dulu pun dapat A+ jer.. hahaha.. takde la, saje gurau2 lah.. aku try untuk update entry secepat yang mungkin yer.. Insyallah~


Setiap entry ada cerita yg menarik
Happy ending story la gitu..
Wait till then kay!!


Thanks for read my blog!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...