My Followers

Wednesday, June 1, 2011

Happy Birthday Incik KA


23rd MAY 2011

Today I celebrate you.
On this special day when you entered the world,
How was I to know you'd rock my world?

Your smile, your touch, the way you love me,
I never knew......until you come to my life,
What a relationship could be?

So I celebrate you.
My friend, my LOVE.

I celebrate you.
The handsome person that you are. >.<

I celebrate you.
Because I'm the lucky one, by far.. huhu~

So as you celebrate one more year.
I'm celebrating you, my precious dear.
 You
***************

Ops! ekceli birthday Incik KA 23 May hari tuh.. tapi baru teringat nak buat entry pasal birthday boy nih.. ampun ye dear.. keterlupaan lah.. hehehe.. takpe2, ni dah publish pown kan.. pada kamu-kamu yang tak tau sape Incik KA nih.. tak payah cite pun mesti korang dah boleh agak kan.. kan.. 

Disebabkan Incik KA ni kerja jauh, so tak dapat la kitaorang nak celebrate together-gether kan.. terpaksa la postpone bile dia dah ada kat sini.. huhu sedih ;( tapi kan, hadiah besday dia dah mintak awal-awal before dia pergi? aci ker? tak aci kan.. ngada taw dia nih.. hahaha.. nak cari adiah untuk dia pun dah satu hal payah.. orang lelaki kalau cerewet ni adalah masalah ea readers.. lagi senang, ko pergi la beli sendiri ape ko nak.. aku bagi duit jer.. boleh camtu?

Kenape tetiba aku siap buat entry pasal Incik KA nih? sebab dia ehem2 saya kini.. jangan marah yer.. 


Orang kata muka Incik KA macam dia nih? 
ada la kot bau-bau bacang dgn Sein Ruffedge..  >.<


If korang tak suka tak payah baca..
Aku tak sentap pown..
Hanya buat entry ni suka2 jer.. hehe~


Thanks for read my blog!!

3 comments:

liyana said...

wow! hensem tu... ce cite ce cite...hihi

Mimy Hamid said...

psst..hensem tu KA...ahakssss..wish uolls all the best

RedLife2Love said...

liyana: hensem la sgt.. takde la yg, biasa jer dia tuh.. muka je kebetulan ala2 gitu.. hehe~

k.mimy: tenkiu sis!! amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...