My Followers

Monday, May 30, 2011

Lunch Date with Umie ;)

Hello Readers!!

Ingat tak gambar ni aku attach last entry?


Ni la baru nak cite nih.. hehehe.. milik siapakah empunya gambar di atas ek? teka cepat!! mesti korang dah tau kan.. sebab tengok tajuk.. suh teka tapi terang-terang dah bagi jawapan pulak kan.. adehh terbocor rahsia pulaks.. 

Juga entry lapuk baru nak publish.. tak kisah nak cite jugak.. masa kejadian ni aku cuti sebenarnya.. kenapa? kerana masalah kesihatan yang tidak mengizinkan untuk aku pergi bekerjalah.. dapat MC 2 hari lagi doktor bagi.. heaven kejap..

Walaupun kesihatan kurang baik, jalan tetap jalan taw.. menuju la aku meneman ibunda tercinta membeli barang di Mydin USJ.. jauh berjalan kan? hehe.. lepas penat jalan perut lapar, Umie ajak aku makan kat D'Arab Cafe area berdekatan.. suka sangat makan nasi arab sekarang.. aku pun follow jer la kebetulan baru gaji and bonus.. so, my treat lah.. 



D' Arab Cafe
No.16, Jalan USJ 9/5Q
47620, USJ Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan

Tel : 019-3865460 / 019-3885460 


Ok order-order nak makan ape? 


Ni pinggan aku.. set dah lupa la.. tapi sedap..
ada rice, roasted chicken, salad, humus and bread..
soup and sambal too.. 

Ni pulak set Umie.. pun aku tak ingat ape namenya..
set orang diet nih.. tak mo makan nasi.. 
share ngan aku jer.. 


Maap ye readers.. memang lupa sungguh ape name set yang kitaorang makan nih.. hehee.. maklumlah entry lapuk kan.. if korang nak pergi korang boleh la tengok menu yang disediakan.. jumpa gambar macam kat atas nih... itulah set yang kitaorang order.. for drinks, Umie amik Arabic Tea dan aku Barbacan saje..


Inilah my chenta hati.. Umie tersayang..
susah nak amik gambar Umie nih..
pemalu sangat.. yeke?


Yang ni aku ler.. takde orang lain lah.. selamber amik
gambar syiok sendiri.. hehee.. biarlah~


Dah abis makan kitaorang pun balik rumah.. siap beli tapau 2 bungkus untuk my dad and my brother.. oh! oh! aku belanja mereka jugak.. hahaha tu pun nak bgtau ker? memang nak bgtau jugak.. hehehe.. nak bawak kereta pun dah ngantok.. makan portion besar punya!! tapi selamat sampai juga rumah.. 


Ada few entry yang belum publish.. 
Masih dalam proses.. 
Macam banyak je entry??!
Harap bersabar ye..


Thanks for read my blog!! 

2 comments:

liyana said...

mak aku mmg susah nk ajak makan kt restoren, malu kate nye, sanggup tapau jek.. hehe

lagi2 entry :D

RedLife2Love said...

ni pun mula2 suh tapau jer.. tp aku kata nk mkn kat situ.. tpksa la mak aku ikot jer.. hehe.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...