My Followers

Tuesday, May 31, 2011

Borong Stage di Midvalley



Ape benda la Stage ni ek? pada mulanya memang aku takde la amik port sangat dengan brand nih.. aku dah banyak kali kot lalu depan stage ni tapi takde langsung keinginan nak jejak masuk.. sampai la ketikanya bile sis Mimy dok heboh kat opis pasal stage buat clearance stok dan mostly item hanya dijual RM12.. 

Macam terjaga dari mimpi ngeri gitu.. eh! ngeri ker? hahaha.. terus jadi excited tak tentu arah nak pergi terjah stage outlet nih.. pulak tu opis pun sebelah dan berdekatan je dengan Midvalley.. maka terjadilah aktiviti rombongan beramai-ramai ke stage nih.. kelakar jer rasa.. korang tak percaya? 


Tengok la brape orang tuh.. masa ni baru lagi sampai.. hehe..
belum panas lagi nak membeli..


Tapi bile SA stage ni dah mula datang dekat, kitaorang pun poyo-poyo la tanya "how much for this eyeshadow?" ececeh.. speaking korang.. hehee.. SA pun reply "all eyeshadow is RM12 only". wah! masing-masing rasa nak terkeluar biji mata kan.. macam tak percaya dengan kenyataan SA tu.. terus la amik port dan mulakan shopping!!!


Bersungguh amik port dok testing color yang sesuai.. 
hehe.. suka ^^


Ini barisan eyeshadow, eyliner, color nails, and brush


Yang ni pulak untuk lipgloss, lipstick, eyecream base, 
liquid foundation, powder, 2 way cake and concealer


Cik kak ni pun beli jugak? haruslah borong lipstick
nude color.. my faveret tau.. hehee.. ada la sket~


Dah puas pilih-pilih yang berkenan dihati.. buat la bayaran kat counter.. tengok hasil belian masing-masing memang pengsan aku cakap ko! aku takde la sampai tahap borong.. aku beli ikut keperluan saje.. hehee.. Oh ya! clearance ni sampai 14 Jun 2011 je taw.. pergi la sebelum kehabisan stokkk.. selain Midvalley, stage ada juga kat Pavillion dan Tropicana Mall~


Happy dapat shopping barang make up murah..


Here i attach a little info about stage offer price:

Foundation – RRP: RM90 (sale RM12!)
Concealer  – RRP: RM60 (sale RM12!)
 Lipstick – RRP: RM48 (sale RM12!)
Eyeshadow – RRP: RM45 (sale RM12!)
Nail polish – RRP: RM35 (sale RM8!)
Eyeshadow palette (5 or 6 colors) – RRP: RM135 (sale buy 1 free 1!)
Blusher – RRP: RM58 (sale buy 1 free 1)



Dah penat shopping, haruslah pergi makan kan? serbu la kitaorang ke Teppanyaki kat GF.. dah lame gak tak makan kat situ.. boleh la eat for lunch..


syiok tengok abg ni masak.. rileks jer.. hehe.. kagum!!


sampai kat Teppanyaki pun masih cite pasal mekap2.. 
hehe.. mereka yang lain kusyuk jer dengar kak Azni cite..


Pengalaman yang seronok for that day.. 
Bermekap haul di stage..

Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

belikan utk aku sekali x? hehehe

RedLife2Love said...

ko nak ape beb? lipstik?? eyeshadow?hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...