My Followers

Monday, April 4, 2011

When Monday is Busy Day

Oh Monday, kenapa la ko cepat sangat hadir di kala aku tak puas merehatkan diri di rumah!! bile dah weekend, sebok pulak aku berjalan memenatkan badan kan.. pastu complaint penat.. ape dahh.. lagi mau bising.. hehehe~

Pernah tak, bile korang sampai office tetiba Boss panggil masuk bilik? mesti ada punya la.. aku gerenti.. pastu, dengan selamba Boss korang bagi korang list kerja yang perlu disiapkan.. 




cenggini la lebih kurang.. ni baru sikit jer..


Seterusnya, ditambah pulak dengan aktiviti beramah mesra dengan client/staff yang kadang-kadang korang kenal, kadang-kadang korang tak kenal pun tapi kene call jugak..


bukan sorang nak kene call.. tapi few people!!
dah macam receptionist pulak yer.. huhu~


Tu tak sudah lagi, lastly korang kene ngadap pulak PC yang bile lama-lama tengok boleh juling bijik mata.. tak pun boleh buat korang migrane tahap kronik (ok tipu, tu aku je kot).. 


kalau la PC tu boleh bercakap, mesti dia kata
"sudah-sudah la tu, bawa berehat la tengok aku"
mau sampai bile-bile aku tak ngadap PC dah..
muahahahaha..

At the end, what can i just say is :


korang paham tak tulis english tuh? kalau tak paham,
pegi la translate kat googles.. itulah pentingnya
English Educationnn.. hehehe~



Ok la, busy camana pun sempat gak aku hapdate entry baru yer.. hehehe.. bagi release sket penat ngadap koje banyak nih.. 


Selamat Hari Monday readers..
Hari yang boring setiap minggu~

Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

hui... nsb baik aku coti semalam,, muahaha
aku klu bab2 keje bertimbun tu aku mmg x kesah, aku plg x suke nk mhadap bunyi tepon dering2 mcm receptionist tuh, bengang kot asik bunyik je..tp tu la keje wajib hari2.. hoho

RedLife2Love said...

aku pn suka keje bertimbun, tpi klu dateline dekat2 mmg tak trkejar ko nak buat.. aku ni cpt gelabah.. adeh! aku pn same tak suka angkt phne.. rela ngadap PC lagik.. ngeh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...