My Followers

Friday, April 15, 2011

Bau-Bauan Yang Meruntum Jiwa

Hallu Readers!!

Minggu ni aku macam malas tahap gaban nak update entry baru la.. kenapekah ia terjadi? well, hidup tengah busy dengan kerja-kerja yang perlu disiapkan segera.. terkejar sana.. terkejar sini.. owhh.. penat la~

Tapi, bile balik rumah leganya rasa bile di indahkan dengan bau-bauan yang wangi.. ala-ala spa gitu.. ko ada? takde kan.. kalau takde, dok diam-diam baca ape aku nak tulis kay.. hehehe.. 

Ekceli, entry ni last week kot patot di publish tapi ntah kenapa macam idea takde mari tu yang dok terperap dalam draft jer.. cian kan.. ok la.. meh tengok gambar kat bawah ni..





Tadaaa.. 






hehehehe~





Tu dia, lilin dalam gelas.. feeling spa kan?


Bau dia sedap, aku suka sangat!! tiap-tiap hari selagi tak abis lilin ni aku nyalakan.. bagi bau semerbak wangi kat bilik aku.. wah! romantik kan.. hehehe.. aku beli lilin ni kat Ikea jer... ntah brape hengget ntah aku pun dah lupa la.. tengah offer so murah jer la.. aku pun hangkut la 2 3 beli utk umi aku sekali.. 



Kalau tak tau bau mana, boleh refer gambor kat atas ni ha..
ada campuran buah ceri merah, ceri hitam and resberri hitam kot..
dapat la namanya TINDRA.. aku pon tak tau maksud ape..
pegi la tnya owner Ikea sendiri yer.. muahahaha~



Selain bau ni, banyak lagi bau lain macam Vanila, Green Apple, Coklat and etc.. boleh pilih ikut kesukaan bau masing-masing la yer.. tiada paksaan.. hehe.. 

Ok, selamat beromantika di bilik sendiri..

Thanks for read my blog!!!

2 comments:

liyana said...

nak jugak!!! :(

RedLife2Love said...

ko nak jugak ker? hermm.. ok! no big deal.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...