My Followers

Friday, April 15, 2011

Barang Free Lagi.. Suke!!

Okeh, if korang pernah baca entry aku yang before nih pasal aku dapat barang free kan.. kalau tak pernah baca sila tengok kat link Barang Free Gile Tak Suka Hehehe

Ni kira update continuous la ea.. hahaha.. untuk pengetahuan korang, aku dapat barang make up free lagi.. jangan tambah kejelousan korang ea.. =P

Biasa la, insan yang baik dan ikhlas yang sudi bagi free tu takde orang lain sis Aishah Sultan Mydin.. dia tau aku suka lipgloss and lipstick yang nude color.. so dia bagi la lagi few lipgloss kat aku buat tambah koleksi make up.. best kan?




semua lipgloss!! color yang i loike okeh.. berseri-seri bibirku 
yang seksi ini.. seksi ker?? please lahh~



tak lupa juga, compact powder from stila.. tone skin
lebih kurang pulak.. aku rembat.. tapi macam sayang nak
pakai kan.. nanti words "stila" tu hilang.. boleh?



Beg make up aku sekarang penuh dengan product mahal gitu.. rasa vangga kejap.. tapi bile habis, nak beli sendiri jangan la harap.. takde terbeli der... huhuhu.. apepun, Thanks to sis Aishah for all this product ya..




Macam duta product jer dapat barang free..
Feeling artis pulak.. perah santan boleh la~
hahhaha..



Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

eee jeles! saje je kan buat entri, hehehe

RedLife2Love said...

adeh.. brg free msti nak kene tunjuk.. baru feel sket.. hahaha.. saje bgi dengki lebih =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...