My Followers

Friday, March 18, 2011

Thank You Very Much

Ape plan korang end of this month? if korang takde ape-ape plan lagi, tak tau nak pergi mana instead of duduk rumah kan.. ape kata korang ajak la family, member-member, sahabat handai, sedara mara, tak pun jiran-jiran sebelah rumah ker pergi ke Konsert Terima Kasih.. mesti korang tanya konsert sempena ape kan..

Aku rajin la baca surat khabar hmetro tapi version internet, sebab nak jimat duit tak nak beli membazir kan.. baik aku simpan buat beli gula-gula.. hehehe.. giler kedekut aku nih?? betul per, nanti dah abis baca paper tu last-last buat bungkus nasi lemak jugak.. isu same jer yang dalam internet version.. setuju? 

Ok, berbalik pada kisah konsert nih, harian metro menyambut Ulangtahun yang ke-20.. konon nak appreciate para pembaca yang menjadikan paper metro ni akhbar harian nombor 1, tu yang dipersembahkan khas konsert ni.. selain konsert ada macam-macam aktiviti yang telah di sediakan oleh pihak metro.. alah, yang macam karnival jomheboh tu la.. hehehe.. karnival ni buat 2 hari (26 - 27 March 2011)

Amik ni dia punya iklan yang menampilkan barisan artis yang ramai, popular dan hebat jugak la.. berderet ko aku cakap artis.. paling aku nampak Siti Nurhaliza jer.. hehehe.. pastu pengacara best pulak tu Johan & Zizan.. best kan.. 

kalau tak berapa nampak, klik kat gambar yer bagi 
luas pemandangan.. hehehe..

Konsert Terima Kasih (Harian Metro)
Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Sabtu, 26 March 2011
8:00 malam ~ masuk free!!


Jangan lupa masuk kalendar date nih..
Takot korang lupa pulak..
Boleh planning dari sekarang dah.. =P

Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

ka, jom pegi! :D

RedLife2Love said...

insyallah, klu aku tkde ape2 blh la pegi.. hehe.. saje suka2 kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...