My Followers

Thursday, March 17, 2011

Sehodoh Beastly


Best kan.. ni baru tengok trailer jer kowt.. huhu~


Ni poster movie ni pulak.. 
sebelah muka hodoh sebelah lagi muka encem..

Biasanya kalau dah hero encem2 ni, keinginan nak pergi tengok tu lebih excited.. mula la dok dalam panggung berangan yang watak Vanessa tu adalah aku.. oh tidak.. hanya mampu berangan jer la.. nway bagus per, menghayati cerita what.. korang pun slalu macam aku gak kan.. tau dah.. =P

Dari ape yang aku baca pasal movie nih, jalan citenya diadaptasi dari buku cerita kanak2 iaitu "Beauty and the Beast" tapi movie ni of coz dah dimodernkan sesuai mengikut citarasa pengarah tapi masih mengekalkan point cerita asal.. pastu amik pulak pelakon encem2 dan cun2.. kompem la sonok nak pegi tengok.. ye tak?

Sape belum tengok movie nih? jom pergi tengok ngan aku.. hehehe.. tengok trailer cam best jer.. korang ada yang dah tengok? boleh story kat aku pasal movie nih sket.. kalau best, i prefer to watch this movie before its end main kat panggung.. boleh? hehe.. 

So, anyone?? want to be my date~

Hodoh tapi hensem kan..
Romantik juger.. bestnyer~

Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

jum! ko belanja aku! hehehehehe ;P

RedLife2Love said...

boleh.. bile nak pergi ek? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...