My Followers

Wednesday, March 30, 2011

Saya Wanita TM Millenium Baru


Tengok dan baca tajuk macam gempak kan? Hebat kan? Tapi ape kaitannya banner dan gambar 4 orang gadis tu dengan aku? Owh.. its all about new generation for women workers kat TM nih.. memberi satu suntikan semangat yang baru dalam menjalani day to day task work kat office.. specially for Women!! aku women kah? aku masih girls.. hahaha poyo lah~

To be part of "Wanita TM Millenium Baru" ni, first thing first.. mestilah kene attend seminar.. terdapat 8 pilihan seminar yang telah disediakan antaranya :

         1.   Good Health, Great Sex
         2.   Investing in Good Nutritions
         3.   Fits and Healthy Years
         4.   Sexual Harassment & Employer Emotional Blackmail
         5.   Jenayah Terhadap Wanita & Perlindungan di Sisi Undang-Undang
         6.   TM Benefits
         7.   Role of Tiaranita
         8.   Stress Management, Work Life Balance & Work Ethic

Aku tidaklah pergi semua seminar, try to manage nak pergi semua (if i can la) tapi tak dapat la kot, i have my Boss to manage... hehehe.. but still aku dapat meluangkan masa pergi 2 seminar which is no. 1 and no. 4 jer.. a very good sharing knowledge.. paling best seminar no.1 la.. walaupun tak kawen lagi, knowledge tu penting okeh!! experience tu dah kawen baru boleh cite.. owhhh gedixx~

Ape gunanya pergi seminar tapi takde bukti.. betul tak? biasalah aktivit kami yang camwhore.. exclude me please!! hahaha.. aku ni tak tegar sangat bergambar.. maklumlah, sedar kecantikan diri ^^.. tapi disebabkan luvly friends (refer to Diana and sis Mimy) aku yang camwhore, i have to join the club la.. 


Me, Diana and sis Mimy

Dorang ni memang camwhore.. diana siap muncung lagi..
aku tolong amek gambar jer~

Sweet je Aku dan Diana, abaikan akak yang tengah2 tu yer..
mungkin terfeeling lebih tuh.. hehehe~


Motip amek gambar kaki? aku pun tak paham.. nak tunjuk kasut ker??


Event ni berlangsung 3 hari starting 23 March till 25 Marc 2011.. hari yang paling bermakna adalah Khamis, 24 March 2011 sebab telah dirasmikan oleh Senator Dato' Seri Sharizat Abdul Jalil, Menteri Pembangunan Wnaita, Keluarga dan Masyarakat. Tak percaya? tengok kat bawah nih ha..


Agak-agak ni siapa ye?

Aku malas nak cakap banyak.. hehehe.. tengok nih..
aku tak tipu kan? =P


Gambar ni hari yang berlainan, aku tak rajin nak buat entry 2 kali, aku masukkan cite ni dalam 1 entry jer.. senang abis cite kan.. bile diraikan macam nih, terasa diri sangat beruntung dilahirkan sebagai seorang Perempuan/Wanita/Gadis.. tetiba feeling lagu Britney Spears ~ I'm Not A Girl Not Yet A Women.. ape kaitan ek? ntah.. aku suka dengan lagu nih.. hehe..


Seronok attend seminar yang tak boring..
Banyak input yang sangat berguna..
Learn new things is Interesting, rite?

Thanks for read my blog!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...