My Followers

Wednesday, March 30, 2011

Cantikkah Kau?

Peringatan : kalau rasa akan meluat dengan entry nih, sila la klik sign "X" kat hujung corner belah kanan tu ea.. mana la tau nanti ada jugak yang kutuk-kutuk aku bajet cun ke hapa.. well, takde kisah pun.. huhu~

Kalau takde rasa meluat or menyampah, boleh continue baca entry kat bawah.. 


Haii Readers tersayang,

Hari ni, takde nak cerita banyak-banyak, just nak suruh korang cuci mata kat gambar bawah ni jer.. hehe.. bagi rilekskan pemandangan mata korang yang tengah sakit ngadap kerja kat skrin PC tu kan.. sila-sila la rajinkan jari telunjuk tu scroll sampai abis entry ek.. ;)


Dah bersedia ke belum?



Okeh, ready..







Start..











Go!!

















~gambar pertama~


























~gambar kedua~































~gambar ketiga~





ada lagi ker?












scroll bawah lagi yer..

































Laaa.. dah abis ker? tak puas pulak tengok kan.. 
bajet cun wehh.. muahahaha~~






*****************

Macamana? sakit mata ke sedap mata memandang tengok gambar-gambar kat atas tuh? hihihi.. kejamnyer diri ini.. so, ape pendapat korang dengan gambar kat atas? sila tinggalkan komen2 anda di bahagian komen yer.. takde2, saje bagi propa nak bagi korang panas!!  panas!! tetiba plak.. okeh, abaikan je lah~

Nway, gambar2 ni aku amik masa aku jadi model untuk kelas makeup my sis last-last week.. kalau korang berminat nak trial mekap atau menggunakan khidmat my sis untuk kelihatan gojes macam aku.. boleh la serbu kat blog dia, nadyamakeover (sape lagi nak tolong promote kalau tak adik sendiri, ye dak??) untuk keterangan selanjutnya.. hehehe..


Sekian, terima kasih~

Kamu jugak berhak kelihatan cantik..
Untung ada sista MUA nih.. =P
Feeling model you..

Thanks for read my blog!!

3 comments:

liyana said...

amboi... x bekelip aku tgk ni.. hehe tang mate tu jadi comel je pulak aku tgk ko.. dh lame x beli mate besaaa!! :D

untung la ko x pyh nk susah2 fkr mak andam waktu mjlis ko nt ek.. :)

RedLife2Love said...

liyana: ko jgn pndang lma2, nanti jtuh cintan pulak.. hahahaha tetiba?? aku suka bijik mata besar2 ni sbb mata itam aku kecik nnti nmpak mata sepet jer.. =P

RedLife2Love said...

oh tang kakak aku jd mak andam aku, itu seharusnya.. aku prcaya dgn hasil mekap akak aku.. terbaik wokk!! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...