My Followers

Monday, March 7, 2011

Buat Ape Malam-malam Ni?

Continue entry from last published~

Entry tidak bergambar.. harap maklum ^^

Baiklah, bersambung entry yang baru since last entry penat nak taip banyak2 kan.. padahal memang saje nak published entry banyak.. kasi full page.. hahahaha~~~ 

Balik dari tengok movie abang Merong dan makan meatballs kat Ikea (Ceh! tetap nak mention tuh) aku antar la cik liyana and kak Za dulu sampai umah.. selamat dorang sampai, aku pun direct balik umah terus.. ada planning lain plak pas isyak.. 

Mana la nak merayap malam-malam hari ni kan.. tak penat-penat badan berjalan lagi ker? hehe.. sebenarnya jangan cepat salah sangka ye kawan-kawan.. aku bukan pergi mana pun, aku hanya memenuhi jemputan member sek dulu, Mimi Suraya sempena housewarming dia kat Bandar Bukit Putra, Bangi.. saje la nak lepak-lepak ngan dorang jugak.. tu yang aku lupakan kepenatan badan nih.. 

Tak sempat nak rehat lame pun, pas insyak kitaorang dah gerak.. kalau korang perasan, on da way nak ke melaka melalui highway utara selatan tu ada perumahan sebelum simpang ke Bukit Mahkota, korang boleh nampak kat tepi highway tuh.. haa.. kat situ la umah Mimi nih.. istilah "dekat tapi jauh" sangat la sesuai.. tengok kat tepi highway je kan? tapi nak masuk ke perumahan tu bukan main jauh lagi.. huhuhu.. tapi sampai jugak akhirnya tempat di tuju.. 

Sedar tak sedar kat kul 11 malam kot.. kitaorang ni perjalanan jauh lagi.. memandangkan ada member yang kene keje di hari ahad.. terpaksa la balik.. kalau tak, memang menyinggah ke downtown jer.. hehehe.. 

Masing-masing balik terus tido jer.. dah kepenatan.. esoknya kompem bangun lambat kan.. biasa la hari Ahad memang selalu terlajak tido.. korang pun same jer.. kan? kan? kan?


Seronok dapat jumpa member2..
Nanti nak planning hangout same lagi..
Thanks for read my blog!!

2 comments:

liyana said...

nak gambar! nak gambar!(mcm la dpt tgk opis hour kan) hehe
name die kak jek la.. bukan kak za.. :)

RedLife2Love said...

gambar tak hamik la yana.. masing2 sume muka penat, mls nk snap2.. hehe..

eh! bukn kak za ek? mati aku silap nama org.. sesuka ati kan.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...