My Followers

Monday, December 13, 2010

Its Been A Long Time


Hello readers!!!

Sudah terlalu lama rasanya aku tak mengarut kat blog tercinta ini kan? korang miss aku tak? hahaha.. mesti rindu kan.. kan.. aku tau dahh.. hehehe.. terima kasih kerana masih sudi menjengah blog aku walaupun takde update terbaru.. ini semua gara-gara merajuk ngan TM dah block sume gambar-gambar kat blog takleh tengok time office hour.. hermmm keciwa okeh!

Tapi tetiba hari ni, semangat nak membebel kat blog ni datang semula.. ape kes?? boss sedang bergumbira cuti ke oversea (Gold Coast taww).. aku pun dengan kebosanan tak tau nak buat ape.. mulakan la jari-jari yang mulus ni menaip ayat-ayat merepek.. sudi la kiranya membaca ea.. 

I think, this is a bunga-bunga pembukaan untuk mula bergiat dalam blogging semula.. harapnya ia akan berterusan dengan entry-entry terbaru.. jangan malas singgah blog aku ni lagi ea.. 


Rindu nak merepek kat blog!!
Thanks for read my blog~

1 comment:

liyana said...

yeah! apdet lagi. teruskanlah teruskanlah *ala2 agnes* :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...