My Followers

Monday, October 25, 2010

New Shoes from Henry

Yeah! kasut yang di tempah telah selamat sampai last monday.. aku pernah heboh kat blog aku pasal uncle Henry nih.. dia buat kasut hand made punya.. memang superb la.. ni merupakan 2nd time aku tempah kasut ngan uncle nih.. sebab keselesaan dan kepuasan.. tu yang tempah lagi walaupun aku rasa ia suatu pembaziran.. hahaha.. biasa lah perempuan kan? tak pernah puas dengan ape yang dah ada.. haishh~



If korang interested nak tempah kasut cam aku atau design lain, korang boleh amek contact number uncle henry ni seperti yang aku attached kat bawah ea.. selamat bergaya dengan design kesukaan anda!!

Henry Tang
Sole Proprietor
No. 31, Jalan Teratai 2/7C,
Taman Bukit Teratai, 
56100 Cheras,
Kuala Lumpur

Tel : 03-42959423
H/P : 016-2868236

6 comments:

liyana said...

best kan? aku pn dah beli 1. selesa oh. hehe

RedLife2Love said...

sangat selesa.. sbb tu order lgik.. hehe.. =P

kella said...

mahal tak ni? cuba bgtau sikit..

RedLife2Love said...

k.kella: klu kasut bertutup tak kisah design camne, RM70.. klu kasut tak tutup/sandal, RM60.. tp sgt worth for ur money la.. u shud try one =)

Mimy Hamid said...

kasut yang shantek dan shelesa...ngan akak ko dah terpengaruh

RedLife2Love said...

k.mimy: ntahnyer.. kat 4 pasang kot telah diborong ek? tak rugi pun.. selesa utk kaki.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...