My Followers

Thursday, October 14, 2010

My Sweet Blue Icing Cupcake


Ops! jangan ingat aku buat cupcake nih tau.. takde masa la korang.. lagipun assistant takde, tengah studi kat shah alam.. sapekah? adik aku ler sis Naziha.. ngeh3x..

Neway, thanks to my dearest Nabila Yunus for this lovely cuppycake.. made special for me on her openhouse last-last week.. hehe.. sempat snap buat kenangan lagik.. sebenarnya tak sampai hati pun nak makan cake ni tau.. cumel sangat.. sob2..

Ekceli, Nabila is fulltime student kat puncak alam, kiranya ni buat part time bisnes untuk tampung duit belanja.. yeke?? pepandai jer aku kan.. ermmm, kalau  korang ada yang interested nak try order boleh la jenguk2 kat her blog, dolcecuppies ea.. aku dah experience rasa cupcake ni dan memang sedap! 


End entry cupcake yang sedap.. yummy..
Thanks for read my blog~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...