My Followers

Sunday, October 24, 2010

Kesempatan Yang Ada

Wah.. banyaknyer cite yang tak hapdate.. maaf ya readers and kengkawan semua.. aku memang nak publish new entry tapi disebabkan masa yang suntuk.. pulak tu dengan kerja yang agak banyak (macam tak habis-habis je kerja aku seharian) kat ofis tu yang memaksa aku lupakan niat untuk mengpublish entry baru.. huhuhu =(

Aku tau mesti korang tanya, kalau pagi dah sibuk ngan keje ofis.. malam takkan takde masa kan? ni jawapan untuk soklan korang itu ya.. of coz la malam tu ada masa.. tapi malam la masanya aku nak melayan cerita-cerita drama korea aku.. hahaha.. ape kes? korang tak puas hati dengan jawapan aku? alorh.. jangan la marah or sentap ye.. tu takde ape-ape hal pun.. 

Ni mood nak publish entry tengah mari nih.. so.. harap korang tak kisah la even cite entry aku pun dah lepas minggu-minggu lalu.. hehe.. yang penting aku publish gak kan.. so, happy reading readers!!


Maka terpublish la entry lama-lama yang terperap..
Thanks for read my blog~

2 comments:

Mimy Hamid said...

calon pekerja hebat kesayangan bos...lalalala

RedLife2Love said...

k.mimy: hoho..perli ke ape? mcm la dia tu tak kesayangan boss.. cess =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...