My Followers

Sunday, October 10, 2010

Here I Come..

Kasi teaser sket~


Im just come back from bercuti readers!!! 

Ok2, for those yang meneka dengan betul mana destinasi aku pergi untuk bercuti recently.. kamu adalah pemenang bukan pengalah ea.. tahniah di atas usaha anda menekanya.. hehehe.. aik? ada yang masih tak tahu ke aku pergi mana bercuti? takpe2, jangan sedih-sedih kay, dah terang lagi bersuluh aku bagi clue.. still tak dapat teka? adehhh.. neway, aku pergi Singapura jer..

Cewah, baru pergi Singapura sudah kecoh satu Malaya.. ape daa.. macam pergi jauh sangat ek.. ape de hal negera seberang Johor je kowt.. hahaha.. tapi tak kisah la, mula-mula experience pergi yang dekat-dekat dulu kan.. mana tau ada rezeki lebih jauh aku pergi pulak tau.. tunggu jer la masa dan ketikanya.. insyallah~

Sekarang ni, im just not ready to post any entry about Singapore story.. nanti-nanti la ea just wait.. wait.. wait and wait.. muahahaha.. saje bagi korang sentap sey!! wah, bahasa pun ada sket singaporian dah ek.. takde la, nak edit dulu gambar-gambar dan story sepanjang aku berada di sana.. takes time gak ler.. hope korang sudi la waiting for it yer.. 

Sampai sini dulu entry ini..
Thanks for read my blog~

2 comments:

liyana said...

cepat sikit hapdet tuh.. hoho

RedLife2Love said...

sabar beb.. gambar pon tak transfer lagi sbb takde kabel.. hehee =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...