My Followers

Wednesday, October 6, 2010

Contest Senyuman Maneh

Dah lame kene tag pasal contest ni dari cik Liyana.. tapi baru hari ini berkesempatan nak siapkan.. mana la tau last minit punya penyertaan membawa K.E.B.E.R.K.A.T.A.N kan.. heheee.. rezeki ayam nampak di kaki.. rezeki manusia a.k.a AKU ler.. mana tau menang dapat hadiah best dari cik GKSB ke.. rezeki tuh.. jangan ditolak.. 

Ok lah, tak nak bagi penat baca entry panjang-panjang.. meh aku share ngan korang yang berminat nak join this contest too ea.. 

  1. Mula-mula, mesti menjadi follower blog Gadis Kampung Separa Bandar (GKSB) : bereh!
  2. Mesti buat entry pasal contest ini : bereh!!
  3. Anda diwajibkan berada di dalam gambar tersebut dan bebas samada nak gambar sorang, bersama kawan atau famili (hanya 1 pic saje yg dibenarkan) : bereh!!! 
  4. Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di kotak komen : bereh!!!!
  5. Tag minimum 2 atau lebih rakan anda : bereh!!!!! dengan ini aku mentag contest ini pada Diana and sis Mimy sebab korang punya senyuman yang maneh macam aku gak.. ahaks~
For your information, tarikh tutup penyertaan contest pada 10 Oktober 2010 dan pada pemenang contest ini akan memenangi topap RM30.. huiyeahh..

Selamat berContest!! 
Gud Luck~


p/s : Dearest Liyana, i've done my tag contest.. thanks for tag me lalink.. wish both of us luck!!! hehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...