My Followers

Tuesday, October 26, 2010

Bowling at Night

Last 2 weeks punya cerita nih.. bayangkan korang berada di tempat kejadian je lah.. hehe.. boleh x? 

Aku tak suka planning awal-awal sebab kebiasaannya kalau planning awal at the end mesti tak jadi plan yang aku plan tuh.. bohsan okeh! so, aku akan decide 1 day before jer.. kalau jadi plan tuh, jalan jer la with the flow.. kalau tak jadi, dok diam-diam sudah.. jangan banyak komplen yer.. 

Pendekkan intro yang panjang, kebetulan hari sabtu yang telah berlalu itu on 15 Oktober, member aku Rinie telah mengajak aku bergonjeng di malam hari untuk tengok wayang movie Magika kat Wangsa Walk.. tapi disebabkan kepenuhan panggung dan cite tu pun tengah box office.. tak jadi la keinginan nak tengok movie tuh.. terus tukar plan belasah main bowling saje.. 

Tepat kul 9:10 p.m. Rinie & Incik Abu sampai depan umah pickup aku dan terus ke Wangsa Walk... huishh dah lame tak kua malam.. a bit mengantok pulak mata tetiba kan.. tak lama pastu kitaorang pun sampai kat Wangsa Bowling tapi penuh jugak.. kene tunggu turn pulak.. kitaorang pun tunggu je la turn sebab nak main bowling punya pasal..

Sepanjang tunggu turn tu, aku ngan Rinie sempat gak la mencuci mata tengok laki-laki yang agak-agak 'HOT' gitu.. hilang rasa ngantok aku.. hehehe gatai kan.. ada la tunggu kat 20-30 minit dapat la kitaorang lane.. tengah kitaorang syiok main, datang la grup laki-laki kat lane sebelah.. ececeh! aku ngan Rinie pun excited la mamat ramai kat sebelah kan.. 

10 minit berlalu, aku ngan Rinie ubah fikiran la tetiba pasal nak usha laki-laki lane sebelah.. sekali sume laki-laki tu GAY la pulaks.. adehhh.. stress kitaorang kejap.. muka masing-masing boleh tahan tapi gay la pulak.. hermm.. keciwa..keciwa~

Sedar tak sedar, kitaorang main la kat 4 game.. mak aih.. tak pernah aku main sampai 4 game bowling kot.. selalu main 2 game jer.. tak tau nape malam tu terlebih dos nak main bowling lebih.. oh ya! yang last game tu Fatah yang blanja sebab denda dia datang lambat.. hahaha.. nasib la ko Fatah oiii.. 

Abis main kat kul 12, kitaorang pun pergi sambung lepak makan-makan dan minum kat area AU keramat.. borak-borak, gosip-gosip tak perasan dah kul 3 pagi.. memang aku tak pernah buat keje gile camni tau.. mata aku pun dah tahap gaban ngantok.. terus la Rinie n Incik Abu dia antor aku balik dengan selamatnya..

Tapi ada sesuatu yang tak dijangka terjadi selepas aku sampai rumah.. nak tau apekah ceritanya? tunggu la next entry ek.. penat la nak taip panjang2 nih.. sakit jari.. =P


Ape yang pasti, next etnry agak suspen!
Thanks for read my blog~

2 comments:

liyana said...

nape weh? saspen je ko nih.. hehe

RedLife2Love said...

dah post part II nanti baca ek.. thanks =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...