My Followers

Friday, October 8, 2010

BerOpenhouse Kekenyangan

Ahad baru-baru ni aku berkesempatan meluangkan masa bersama-sama cik Rinie dan pasangan (Incik Abu) terchenta mengunjungi Openhouse cik Husna di Gombak area Danau Kota.. Oh ya, aku pun tak ketinggalan membawa orang sebelah (Incik Atan) hahaa.. mesti korang gelak tengok nama dorang kan? nama ni kitaorang yang bagi gelaran.. untuk mengelakkan identiti mereka diketahui umum.. ahaks~

Ini semua sebab nak avoid dari gosip-gosip terhangat di pasaran la.. bajet artis okeh! takpe la.. bukan selalu pun kan.. so, di hari Ahad yang bahagia kitaorang pun berkonvoi 2 biji kereta dengan pasangan masing-masing ke tempat yang dituju.. hamboi..hamboi.. seronok korang ea? eh, mestilah seronok.. takkan nak sedih-sedih pulak.. kan..

Uiiihhh.. pegi sana berjanji tau pakai baju kaler same.. aku pilih kaler hitam.. rini kaler purple.. cewah.. memang poyo okeh.. hahhaa.. pastu gatal pergi pilih kaler hitam kan, amik ko kepanasan tahap gaban di tengahari buta.. ades.. dan2 tu la menyesal tak sudah.. aku pilih hitam sebab membajetkan diri bile amik gambar akan kelihatan sangat la vogue kurus gitu.. yeke? tak caye?? meh tengok gambar yang sempat di amek :




from left : Rinie, Dayah, Me and Husna (tuan rumah)
pose aku dari gambar pertama sampai keempat same jer??
macam tiang bendera jer kan.. hahaha.. 

Betul tak aku cakap? nampak kurus kan.. hahaha.. statement tak leh blah ye kawan-kawan.. sila jangan tengok lama2.. nanti juling biji mata.. aku tak nak bertanggungjawab.. tolong tengok je boleh la.. jahat.. jahat.. jahat.. korang nak tau, makanan kat openhouse Husna sangat la best tau, banyak giler pilihan such as Mee kari, Mee/Bihun soto, Nasi beriani, Kuih, Rojak buah, Air sirap/Oren/Anggur.. mau tak kenyang perut kitaorang melantak kan.. mabeles ah..

Lepas serang umah Husna, kitaorang serang umah Syana kat Shah Alam pulak.. tapi maap la takde gambar pulak.. hehe.. dah petang tempuh jammed pastu muka berminyak kilat-kilat, tak menarik amik gambar.. takde la tu bukan alasan utamanya.. memang tak teringat pun nak amik gambar.. Oh ya.. gambar aku dan rini dengan pasangan Incik2 pun takde tau.. kalau ada pun takde aku nak tepek kat blog ni kot.. haruslah privacy.. muahahaa..

Ok la, abis entry sampai di sini..
Terima kasih sudi membacanya ea..

3 comments:

kella said...

amboi.. amboi.... :) suka tgok ika pkai bju itam... anggun.. :)

RedLife2Love said...

kak kella: thaks dear =) malu la ckp cenggitu.. ika biasa jer pon.. huhu~

Ashley Quinn said...

encik atan la plop hihihi tahniah2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...