My Followers

Wednesday, September 8, 2010

Pre-Gathering Buka Puasa VK1

Selamat berpuasa Readers!!

Oh di kala penghujung Ramadhan ni, aku agak kurang mood nak publish entry la.. mungkin sebab kepala aku dah terbayang-bayang kampung halaman kot.. tak tau la kenapa, tapi tahun ni aku macam rasa seronok pulak nak beraya.. kenapakah? aku pun tak tau~

Actually, this entry bukan pasal nak raya la.. aku nak bagitau yang last Sunday, 5 September 2010 aku pergi Pre-Gathering Buka Puasa VK1.. buka puasa ni untuk member-member aku kat Teknik ERT Setapak dulu.. lama dah tak jumpa, last jumpa masa kawen member aku Mastura bulan 12 tahun lepas.. 

Nak satisfied tempat buka yang murah tapi buffet dah satu hal kan.. Pastu payah nak mengumpulkan member-member aku ni.. masing-masing punya la busy mengalahkan Menteri Besar okey.. at last, tempat and date sume dah set.. nak tau pulak berapa yang boleh attend.. mulanya ramai yang boleh, tetiba last minute ada hal lain pulak.. so, hari tu takde la ramai pun yang dapat attend..

Oleh sebab itu, aku tulis pre-gathering jer.. hehe.. adalah dalam 9 orang je yang datang dari 40 orang kot.. caner? tapi takpela, dorang pun datang ngan pasangan masing-masing.. macam ramai la sket.. malas nak cite banyak, jom layan gambar kat buka puasa tuh ek..

Here we are :
Flaming Steamboat Buffet
No. 123 & 124, Jln PJS 11/2
Spectrum Shops, Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

Thats me with red shirt!! haha.. Syana is next to me (organizer)
of coz 'hot mama' Zati Yahya and Nieza yg suka gelak..

with my beloved friends, from left Rinie, me, Nieza and
another 'hot mama' Laila.. masa ni Rinie was left early sebab
chenta hati dia ajak balik nak pergi solat terawih.. okey fine..
tak sempat nak borak-borak lame ngan Rinie.. next time beb!!

me and Nieza again peeps!! hehe..
masa ni sesi tukar-tukar hadiah..
sebagai kenangan la ni, buat cabut undi dapat
nama dia.. hope u like it dear~

this is mine, given by Sofie also 'hot mama' tau.. hehe..
thanks dear, i like it much!! a cup for two~

old school friends.. Syana and Nieza.. sempat gak aku
menyelit kat tepi tu ek.. huhu.. ni tengah lepak-lepak 
sambil menikmati dessert aiskrim.. jap lagi nak sambung
makan lagik.. huh?? makan lagi??! hehe.. yup..

 
see? tengah melantak udang-udang yang ada..
fresh dan besar-besar tuh.. yummy!! Fattah siap 
terkejut tengok aku makan dengan banyaknya.. nasib la..
dah ada depan mata kan.. makan jer la.. aku bayar ape..

Dah abis makan sume, masing-masing pun mula mengundurkan diri nak balik.. ape taknyer buat gathering hari Ahad.. esoknya Isnin, kene pergi kerja la ape lagik.. huhu.. tu yang tak dapat nak lepak lama-lama.. tapi dapat spent time kejap ngan diorang pun dah best.. belum semua ada lagi, tak dapat aku nak bayangkan.. 

Ape-ape pun, aku nak say thanks kat korang-korang sekalian; Rinie, Nieza, Zati Yahya, Sofie, Syana, Laila, Fattah and Radzi yang sudi luangkan masa untuk berbuka sama yer.. we try to fix some other time untuk gathering ngan yang lain ek! Love u all~

At last, our picture ramai-ramai yang 9 orang tu la..

stand from left : Syana, Rinie, Nieza, Zati Yahya, Laila
sit from left : me, Fattah and Sofie.. Radzi not in this pix..

Hope to meet you guys soon after raya.. already miss damn much!!!!


*teringat zaman sekolah teknik dulu.. terlalu banyak kenangan terindah bersama yang kite lalui kan? such a precious memories to remember~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...