My Followers

Tuesday, September 21, 2010

Cuci Mata Seketika

Oh! i need a break dari cite bab raya-raya sakan itu.. hehee.. padahal masih blur nak mengdraft entry.. tetiba, aku nak korang layan gambar-gambar kat bawah ni dulu yer.. buka mata luas-luas.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




Dah tengok ker? ape motip aku letak gambar mamat korea nih? sape dia ni ek? kalau korang peminat music/band korea, korang akan kenal sapekah gerangan empunya gambar di atas.. hehe.. pada korang yang tak kenal.. meh aku kenalkan..

Mamat ni nama dia Choi Si Won, merupakan ahli kumpulan Super Junior (band fames kat korea).. selain itu, dia juga pelakon tau, ada la few drama series yang dia jadi heronya.. suka sangat! saje je mengisi masa kelapangan aku di kala petang hari ini.. suka tengok muka dia yang super cute!! nak jadikan kekasih hati aku boleh tak? rasa-rasa dia sudi ker.. rasa nak kene hempuk dahi jer aku ni kan? tak mungkin la.. jangan perasan~

Ok la, entri abis di sini.. nanti nak sambung cite raya lagik.. kasi lapang dada cuci mata tengok mamat cute kejap.. layan la yer..

Sekian, terima kasih. 

2 comments:

liyana said...

alamak.. aku x kenal la beliau.. hehe

RedLife2Love said...

liyana: memang la ko tak kenal.. aku kenal dia pn sbb tengok dia berlakon n menyanyi ngn grup dia.. hehe.. encem kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...