My Followers

Thursday, August 5, 2010

Sybarites Gathering - Part II

Kini masuk pula ke part seterusnya.. banyak jugak aktiviti kitaorang rupanya ek.. hehehe.. takpelah, bukan selalu pun.. semua la nak dibuat dalam satu hari kan.. habis satu Berjaya Times Square kitaorang pusing.. 

Next after main bowling tuh.. kitaorang pergi watching movie pulak.. ekceli, ticket movie ni kitaorang dah beli awal-awal masa sampai awal pagi tuh.. takde la nak kena Q panjang sangat nak beli ticket kemudian.. pastu boleh bajet-bajet time before movie start.. tu yang sempat pergi makan dan main bowling dulu..

Movie kitaorang start kul 2:50 petang.. masa tengah Q tu pun, masih berkira-kira nak tengok movie ape.. at last kitaorang pilih tengok movie garam.. iye garam.. hehehe


"Salt"

Nape korang gelak? memang betul la tajuk movie ni garam.. tapi dalam english bunyi Salt la.. hehe.. aku rasa masuk ni kali ketiga cerita yang aku tengok style agen perisik nih.. hermm.. kalau aku tau la, aku vote nak tengok cerita Inception tuh.. huhu.. rugik la pulak.. takpela, dah tengok pun kan.. hehehe..

Movie ni habis dalam kul 5 camtu, plan nak la pergi KTV Karaoke dekat ngan Sungai Wang tu.. sekali hujan lebat daaa.. cane nak melintas kan.. memang lencun kot.. tak jadi lagik nak berkaraoke gumbira.. harapan jer la kalau macam gitu.. 

Tapi kan, sebelum masuk GSC tengok movie.. sempat la kitaorang ber-5 ni bergambar sengal kat tengah-tengah laman GSC tuh.. sebab lagi 2 orang; Siti dan Ecah pergi solat jap.. sementara tunggu dorang tuh, kitaorang bercamwhore la dulu.. jom tengok aksi-aksi kitaorang yang masuk air nih..

from left : Emy, Inaz, Adha and ME
photographer : Shima

tak dapat bergambar ngan artis, ngan poster pun
jadilah yer.. poster citer Senario yang terbaru..
aku pun tak ingat tajuk cerita tuh..

ape kes nih? motip? nak tunjuk kitaorang adalah
gergasi sambil fokuskan orang-orang yang kecik tuh..
suka gambar nih.. cantekkk~

yang ni ape hal pulak? masing-masing bajet artis..
ni la group yang bakal hit dengan single terbaru
tak lama lagi.. jangan ketinggalan dapatkan album
terbaru kitaorang ek? perasan jer lebih.. cesss~

Ekceli banyak lagi gambar masuk air kitaorang yang lain, tapi cukup la kot yang ni jer aku attach kat sini.. kalau nak tengok selebihnya boleh pergi kat facebook aku jer.. semua gambar yang takde pun ada kat fb aku tuh.. selamat mencari~

Lepas tengok movie, dah tak tau nak buat ape lagi kat Times Square.. Shima pun suggest kitaorang pergi Kampung Baru untuk dinner.. aku pun jarang la lepak area sana.. ikut jer la driver 1 lagi kan.. menuju la kitaorang 2 bijik kereta berkonvoi ke tempat yang di tuju..

Kampung Baru

Setelah mengharungi jammed yang amat kat jalan KL nih.. baru la sampai tempat tujuan untuk makan dinner.. aku pun tak ingat la ape name tempat kitaorang dinner nih.. yang pasti kedai ni menyajikan bubur nasi sebagai menu utamanya.. aku tak order bubur nasi tu, aku order nasi goreng thai dan fresh oren sebagai makanan dinner.. 

Sorry la takde pun amik gambar sepanjang ada kat kedai ni.. cuma kalau tak silap aku nama kedai ni BK Seafood kot.. eh! ntah la aku pun tak berapa nak sure la.. makanan kat sini takde la sedap sangat sampai menjilat jari, kira okey la kalau nak makan dan mengisi perut yang kosong tuh..

adalah 1 gambar aku ngan Shima masa kat kampung
baru tuh.. ni pun masa menunggu order sampai..
tu yang posing kejap.. muka pun dah berminyak tuhh..

Dah puas makan.. borak-borak.. gosip-gosip bagai.. plan pulak nak pergi mana lepas makan tuh.. hehehe... banyak pulak plan yer.. sumer plan yang tak dirancang tuh.. sumer main redah time tu gak decide.. nasib baik la tak ramai yang gathering.. kalau ramai aku tak tau la.. memang tak jalan la kot.. yela.. dah banyak mulut kan.. mesti ada je yang setuju dan bangkangnyer..

So, mana kitaorang pergi lepas makan ek? hermmm.. takpelah, aku bagi korang rileks sket ek, aku sambung kat next entry jer la.. aku pun tak tau nak taip ape dah nih.. 


*tempat seterusnya ada cerita menarik gak.. kalau nak tau.. tunggu la entrynya nanti yer.. hehehe~

2 comments:

liyana said...

menarekk!!cepat la sambung lagi part 3 pulak...hehe

RedLife2Love said...

liyana: lek r beb.. sehari satu la dulu.. penat kot nak taip panjang2.. pastu attach gambar lagik..hadoii.. hehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...