My Followers

Tuesday, August 3, 2010

Sorry, sorry, sorry


Maaf ya semuanya.. masih tak sempat nak update lagi la entry itu.. huishhh.. ada lagi gambar-gambar yang tak cukup untuk entry nih.. dalam proses nak menyiapkan entry tu untuk tontonan korang.. hermm sorry, sorry, sorry.. boleh tak nak nyanyi macam group Super Junior tuh.. hehehe.. 

Pulak tuh, hari ni aku busy sket buat keje-keje boss.. biasalah assistant kuat boss kan.. terkejar-kejar tak tau nak buat yang mana tau.. nak pergi menyinggah blog korang pun aku tak sempat.. jangan marah yer.. bila ada masa terluang aku singgah yer..

Harapnya esok dapat la publish entry tu..

*sabar itu separuh daripada iman~

2 comments:

liyana said...

aku pun bz giler hari ni... smlm cuti kan. keje berlambak..huhu

RedLife2Love said...

liyana: ermm tu la pasalnyer..huhu.. =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...