My Followers

Thursday, August 12, 2010

No Luck?`


Merujuk kepada gambar di atas.. nampaknya sehingga hari ini, takde sape pun yang menuntut hadiah lucky person yang ke "5000" singgah kat blog aku.. mungkin orang yang singgah tu tak perasan pasal hit counter ni kot.. pada korang yang singgah lepas angka 5000 tu maaf la yer.. bukan lucky day korang.. boleh cuba di masa akan datang ye! 

Oh ya.. terima kasih sebab sudi singgah-singgah blog aku nih.. rajin-rajin la singgah selalu dan jangan lupa tinggalkan jejak korang.. aku akan jenguk blog korang balik.. 


*tengah pikir nak letak angka brape plak for next lucky person~

4 comments:

liyana said...

aku pun x pasan weh. pe kate ko sedekah je la kt aku hadiah tu... aku terima dgn hati terbuka.. hehehe

RedLife2Love said...

liyana: sedekah kat ko? tak fair camtu..nnti org lain yg baca blog aku terasa..tak baik taw.. kikiki..

liyana said...

hehehe... aku gurau je la.. :P

RedLife2Love said...

liyana: ala..aku pun gurau jugaks.. ko kan rajin jengah blog aku nih.. mana tau pasni luck ko dtg pulak.. takyah aku pos jauh2 pada si bertuah itu.. ahaks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...