My Followers

Monday, August 16, 2010

Kembali Bekerja

Oh ya.. hari ni aku kembali bekerja seperti biasa.. last friday aku MC sebab mengalami sakit kepala yang teramat.. huhu.. sangat tak larat nak datang kerja.. hanya rehat-rehatkan diri je kat umah..walaupun MC aku tetap puasa yer.. belum ponteng lagi tau.. hehehe~


Tengok gambar kat atas nih.. sebijik cam aku.. ape daa.. yela dah seronok cuti kan lagi-lagi time puasa nih.. punya la malas nak datang kerja.. cam best je dapat lepak kat umah.. walaupun jam terasa lambat sangat bergerak.. tapi aku tetap suka dok umah.. Oh hari Isnin.. kenapa ko datang cepat sangat ek? hermmmm..

4 comments:

liyana said...

la mc ke.. ptt la x online.. hehe..

RedLife2Love said...

liyana: aah mc ler..sakit kepala aritu..huhu..

Jamiel said...

Salam perkenalan

RedLife2Love said...

jamiel: salam perkenalan.. terima kasih singgah sini~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...