My Followers

Wednesday, July 14, 2010

World Stage 2010 Live in Malaysia?


Pernah dengar advertisement pasal event "MTV World Stage Live in Malaysia 2010" ni x? aku selalu dengar kat Hot.fm - lebih hangat daripada biasa pasal event ni yang akan berlangsung tak lamer je lagi on 31 July 2010.. kat mana? tu ha ada tulis tu kan.. Surf Beach @ Sunway Lagoon.. ape yang pasti world stage kali ni menampilkan beberapa barisan artis yang hebat jugak la antaranya Bunkface (Malaysia), Katy Perry (US), Tokio Hotel (German) dan Wonder girls (Korea)..

Dalam ramai-ramai artis tu aku berminat sangat nak tengok Wonder girls (WG) jer.. tapi aku tau, aku hanya mampu bermimpi jer kan.. tak mungkin akan tercapai keinginan ini.. huhu.. aku suka sangat tengok WG tu biler perform.. comey-comey belaka.. hehe.. mesti best dapat tengok diorang perform secara live..

Korang tunggu ape lagi? yang berminat boleh la join contest kat website: worldstage ni yang akan berakhir pada 17 July 2010.. masih sempat lagi nak join.. mana tau rezeki korang dapat free passes kan.. gud luck ya!! aku kalau join mana-mana contest tak pernah la bertuah nak menang.. tu yang frust.. takde hati pun nak join contest nih.. hermmm~

Tapi, kalau korang tak dapat passes free.. jangan la berkeciwa lagi.. MTV Asia dengan bangganya akan buat siaran khas pada date seperti berikut :

PREMIERE
21 August 2010 (Saturday)
7 pm (WIB)
8 pm (SIN/HK/PH)
9 pm (MAL)

REPEATS
22 August 2010 (Sunday)
2 pm (WIB)
3 pm (SIN/HK/PH)
4 pm (MAL)

31 August 2010 (Tuesday)
12 midnight (WIB)
1 am (SIN/HK/PH)
2 am (MAL)

9 September 2010 (Thursday)
5 pm (WIB)
6 pm (SIN/HK/PH)
7 pm (MAL)

18 September 2010 (Saturday)
1 pm (WIB)
2 pm (SIN/HK/PH)
3 pm (MAL)

Aku harap ini dapat membantu untuk mengurangkan sket rasa keciwa korang yang tak dapat join this event soon.. termasuk la aku ni.. huhu.. pada korang yang dapat pergi tuh.. have fun and enjoy with the live show..  =)


*nak gedik-gedik kat Incik A untuk belikan tiket pergi world stage ni la.. hehe.. macam la dapat!!

2 comments:

Mimy Hamid said...

mahal ke tiket ni??

RedLife2Love said...

kak mimi: tak tau la brap harga tiket ni.. huhu =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...