My Followers

Tuesday, July 27, 2010

Up to 70% Warehouse Sale?

Terhangat di pasaran!!!!

kalau tak nampak boleh klik gambar
untuk imej yang lebih jelas..

Wah! biar betul ape yang aku tengok nih? macam tak percaya jer.. dituju khas kepada korang peminat perfume.. mulai esok, kalau korang kerja berdekatan ngan Corus Hotel tu boleh la luangkan masa pergi jenguk warehouse nih..  tak beli pun takpe, boleh la buat cuci-cuci mata kan.. tapi aku tau korang mesti akan rembat 1 atau 2 perfume kegemaran punya.. hehe.. lagi-lagi baru gaji last week.. memang padan la tuh!

Sekarang kat ofis aku pun tengah ada sale perfume tapi macam still mahal jer.. jadi, aku pun lupakan saje niat  nak membeli walaupun ada perfume kegemaranku.. oh tidak!! aku sangat tergoda dengannya.. aku favourite dengan perfume ini :

"Hugo Boss Deep Red"

Kini dan selamanya la aku suka dengan bau perfume ini.. agak keras sket tapi aku tetap suka.. kebetulan warna merah pulak tuh.. lagi la 'i like' kan.. susah dah nak dapat perfume nih.. tula kebetulan kat ofis aku ada buat warehouse sale perfume.. tapi harga tetap RM180/90ml.. motip? macam takde sale pun.. huhu.. tergoda bile nampak perfume ni taw.. korang rasa berbaloi ker aku beli?

Niat hati nak beli, tapi memikirkan nanti kekurangan duit belanja.. terpaksa la lupakan saje keinginan ini.. eh mana tau kat warehouse ni dapat lagi murah kan.. jom kak Mimy dan Diana kite pergi Corus Hotel borong perfume sale!! hehe (sambil kenyit-kenyit mata gedix).. pergi borong perfume kat Corus Hotel ada pulak duit yer? aku pun tak paham.. ape daaa..


*sangat termimpi-mimpi bau deep red nih.. alangkah seronoknya kalau ada orang belikan untuk aku.. hermmm memang dalam mimpi jer la aku dapat~

2 comments:

TinTaDariHaTi said...

Aku on je.. hehehe

RedLife2Love said...

tintadarihati: jom..jom.. aku suka.. hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...