My Followers

Wednesday, July 28, 2010

Quarter 2 Birthday Celebration

Lunch break tadi ada Belated Birthday Celebration kat department ofis aku untuk Quarter 2 (April - June).. aku kan birthday bulan june.. ada 11 orang semuanya dan of coz la aku terselit jugak sekali kan.. hehe.. seronok sebab dapat makan banyak-banyak.. duit makan-makan ni pun hasil dari jualan segala kertas-kertas dan barang-barang masa department berpindah ke new place.. rezeki tuuu~

Aku la orang paling happy sebab dapat makan dan dapat hadiah sekali.. tambah pulak aku la yang termuda antara semua.. harus la maintain cute gitu.. yang lain tu jangan jelews yer.. hermm.. oh jangan la perasan terlebih cik atiqah oiii.. banyak tau makanannya, kenyang la perut untuk tengahari ini.. save lagi budget aku.. aminnnnn..

Ok tak payah la tulis panjang berjela, takde idea sebab perut dah kenyang sangat.. sekarang ni mata pun ala-ala kuyu jer dok teringat bantal kat rumah.. jom-jom tengok ape yang menarik sepanjang celebration ni..

Sebelum itu, aku rasa kali ni punya entry banyak sangat gambar.. harap korang enjoy all the pictures ya!


sebelum ape-ape, baca doa supaya majlis
lebih diberkati dan dirahmati yer.. aminnn~

tengok tuh, masing-masing kusyuk mengaminkan
doa yang dibaca oleh Incik Jamal

ini la kek birthday.. Cappucino Cake.. cuba cari mana  
nama aku tepek kat atas kek tuh? sila teka cepat!

eh! bukan satu, tapi 2 kek okey.. ni Carrot Cake yer..

Omo.. omo.. itu adalah lasagna yang maveles!
aku siap order untuk makan sendiri tau..
left chicken and right beef..

ni pulak adalah main course of the day..
Nasi Arab lah.. tengok dishes ni simple je kan?
tapi perghhh rasa dia, sangat mantap!!!

 
tu dia, ladies belated birthday..
from left : kak Siti, kak Azeeta, kak Noriah, ME and kak Chik
gambar kurang nice sebab ada 2 orang tak pandang 
kamera la pulak.. haishhh~

ok.. 1,2,3 smile to the camera. chak!
suka gambar ni.. shantekkk..

Bile dah ada birthday celebration mestilah ada hadiahnye kan? aku dapat la jugak hadiah dari department nih.. very the ladies taw.. suka.. suka.. 

ni baru bungkusan luar jer..
dah nampak ekslusif kan..
nak tengok isi dalam? 
scroll bawah lagi yer..

tadaaa.. dapat mug ada bunga-bunga lagik..
so sweet.. suka la mug ni tapi buat simpan jer la..
sayang nak guna.. kenangan untuk birthday ke 23..

Tak lupa jugak.. before ni aku pernah cerita pasal department aku ada buat training kat putrajaya.. malas nak cite banyak, sila rujuk di entry [sini] sajer.. hari ni alang-alang sekali bagi la hadiah untuk yang kitaorang ada lawan-lawan dragon boat tu.. berganda-ganda kesukakan aku lagik..

dapat coklat yang banyak dan juga
benda empat segi tu.. aku pun tak tau
ape nama dia.. tapi nice sebab ada
gambar klcc dan kl tower..

Seronok kan? kalau korang baca entry ni mesti korang sangat jeles dengan aku.. hahaha.. tapi takpe, aku takde niat pun nak jeleskan korang, hanya sekadar berkongsi cerita.. 

Last but not least..

gambar budak comey la.. haha..
berangan potong kek sorang-sorang..
padahal berkongsi 11 orang..

Jangan pulak korang muntah tengok gambar yang last tu ek.. cantik tau.. penat posing.. hehe.. ok la.. panjang pulak entry aku hari ni kan.. malas dah nak tulis.. 

Terima kasih sudi membaca entri panjang ini.. (~ ^,)


*hari berganda dalam hidup aku.. murah rezeki.. alhamdulillah~

11 comments:

Ashley Quinn said...

Happy birthday b :P

kella said...

happy belated besday ya! TIQ tu kot.. kan? :)

Ashley Quinn said...

comey la yeon-in arini tau ke potong kek tu? jgn hancur sudah (~^,)~

liyana said...

aku nak snickers tu je weh. lain xnak. plissss..hehehehe

RedLife2Love said...

AQ: mestilah pandai.. bukan susah sgt potong kek tuh..hehe..cantek jer tau i potong.. makan lagi la sedap!! =P

RedLife2Love said...

kak kella: tenkiu,aah TIQ la tuh.. pndai teka.. sebab tak lari jauh kan.. =)

RedLife2Love said...

liyana: ko nak ker? meh la dtg amik.. aku bagi jer.. hehe =D

liyana said...

aku gurau jelah..hehe
mesti AQ ni incik A ko kan?hehehehe

RedLife2Love said...

liyana: yeke? pandai-pandai jer la ko nih.. lalalala~

liyana said...

alaaa.... aku tau...lalalala jugak.. :P

Mimy Hamid said...

nak watermark !!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...