My Followers

Monday, July 5, 2010

Knight and Days

Last Saturday plan dengan Incik A lagi untuk pergi tengok movie kat our faveret place which is Wangsa Walk ler.. kami sangat suka tengok movie kat sini sebab pengudaraan yang sejuk, seat yang selesa, orang pun takdela ramai sangat sampai you have to wait and wait and wait for your turn kan.. hehe.. 

Pada mulanya plan nak tengok this movie :

Toy Story 3

Tetiba terpikir time weekend mesti ramai parents brings their kids tengok Toy Stroy 3 nih kan.. malas nak berebut dengan budak-budak.. Finally, we decide to watch :

Knight and Day

Suke la dapat tengok cite nih.. sebab heronya Tom Cruise pastu heroin dia Cameron Diaz.. aku suka lakonan Cameron Diaz yang slumber tapi mantap.. i just adore her so much!!! Tom Cruise tu macam perasa tambahan bagi best cite nih.. hehe.. komen jahat..

Kalau korang yang dah pernah tengok movie Killers lakonan Ashton Kutcher dan Katherine Heigl tu korang akan merasakan cerita ni ada sedikit persamaan cuma aku rasa for this movie lebih banyak action.. best.. best.. hehe.. yang Killers tu pun best jugak.. 

So, korang tak payah la buang masa lagi.. pergi la tengok movie ni kat panggung berdekatan korang yer.. peminat-peminat aksi boleh tengok movie ni.. aksi stunt tom cruise dan cameron diaz so menarik.. macam real jer.. tak tipu punya.. hermmm.. aku bagi la 4/5 stars for this movie.. 

Selamat menonton ya!


*tak sabar nak tunggu Twilight Saga: Eclipse kuar on this 8 July 2010.. yeeehuuu... =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...