My Followers

Thursday, July 1, 2010

Kipas Hikmat.. Aku Kepanasan!!

Feelin' hot in here!!

Sudah 2 hari (semalam & hari ini) takde aircond kat ofis aku.. for the whole building okey!.. dari level -1 hingga 55.. hadoiiyaii.. berpeluh lencun ketiak aku kalau macam ni hari-hari.. ini semua berlaku kerana ada kebocoran pada sistem chiller.. hermmm.. of coz akan takes time jugak nak baiki benda alah tu kan.. harap tidak berpanjangan la yer..

Tapi, nasib baik la aku telah dibekalkan oleh doraemon dengan kipas hikmat nih..

hehe.. kipas pemberian doraemon
kat aku sebab panas sangat.. haremm..

Terima kasih doraemon sebab caring kat aku yer.. hahaha.. padahal beli kat pasar malam (cap ayam jer) harga RM10 kan.. boleh pasang terus guna USB PC atau bateri 2AA.. tapi aku punya kipas hikmat siap ade tukang teman lagi tau.. nak tau sape yang teman?

tu dia.. anak Mr. D yang tukang teman.. 
so tomey-tomey la.. hehe~

Walaupun ada kipas hikmat nih.. kepanasan di sekitar ofis sangatlah bahangnyer.. tak tahan wehhh.. rasa nak pakai baju jarang-jarang jer bagi angin masuk.. kikikih.. over la pulak kan.. tak kisah la.. asalkan ada angin sepoi-sepoi tu kira okey la kan.. dari takde langsung.. kasi cool sket buat kerja kat ofis..


*yang tak tahan siap ada permintaan suruh aku dan kak mimy jadi dayang-dayang tukang kipas macam zaman sultan melaka dulu.. giler kelakar okey!! motip~

8 comments:

liyana said...

alololo...comey la pulak kipas ko..ehehe
rase mcm dok sauna ni..panehhh!!!

RedLife2Love said...

liyana: comey kan? pink lagi tuh.. cari merah takde pulak.. hehe.. tapi tetap panas la~ =(

Mimy Hamid said...

dayang ke?? tak kose

RedLife2Love said...

kak mimi: dayang senandung boleh la.. hahaha =P

Nanie-Izailani said...

aku pon ada kipas hikmat jugak...sebijik cam kipas ko..hahah

RedLife2Love said...

Yanie: same ek? hehe..aku pun tak pasan..pink jer lebih..tapi panas jgak..huhu~

liyana said...

mesti kt bawah kipas tgh laku kan..hehehe

RedLife2Love said...

liyana: kipas aku tak nampak pulak terjual, tapi aiskrim sgt2 la laku okey! hehee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...