My Followers

Friday, July 2, 2010

Hadiah Yang Terlewatkan

Kelmarin (merujuk kepada hari Isnin yer).. aku di surprise oleh seseorang.. terkejut la jugak bile dah kene surprise kan.. hehe.. siap bunyi "opocot! buat susah-susah jer" gile lakonan semata-mata.. so tak payah la korang percaya yer.. abaikan saje dengan dongengan di atas.. gedix lebey~

Cerita sebenarnya begini.. pada hari kejadian iaitu Isnin lepas la kan.. kak Shidah, ofismate aku telah dengan bermurah hati memberikan aku present for my belated besday okey.. terharu dan terkesima kejap! i dont expect she will give me a present tau.. wish pun dah cukup bermakna buat aku.. tengok umor la beb.. hehe..

inilah presentnyer.. so cokolat!

Macam dia tau jer aku ni peminat coklat! walaupun bukan coklat yang branded mahal macam cadbury ker, hersyey's ker yang penting niat nak bagi tu ikhlas kan.. aku pula menerima dengan tangan yang terbuka.. eh, sedap okey coklat nih.. buatan malaysia lagik.. dijamin halal yer.. neway, terima kasih banyak-banyak yer kak Shidah.. ni antara wish dia kat aku..

~happy belated birthday
~semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki
~cepat-cepat kawen!!

Kenapa la part yang cepat-cepat kawen tu mesti menjadi persoalan paling femes sekali dalam wish birthday ek? hadoii.. susah acik nak jawab neh.. hehe.. sambil sengeh-sengeh kambing aku jawab la.. doa-doa la supaya cepat jodoh saya sampai yer.. amin.. 


*Aku memang nak kawen, cuma serunya belum sampai lagik.. adesss! hahahaha..

2 comments:

kella said...

happy belated besday jugak! tapi tiada coklat ya! :)

RedLife2Love said...

kak kella: tenkiu..tenkiu..hehe.. wish pun orait gak! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...