My Followers

Wednesday, July 14, 2010

Ape Ada Dengan Nombor 50? i like!!


Diam tak diam, follower aku kini dah mencecah ke angka 50! sebaya umor Umie aku.. hehe.. ape kaitan? takde-takde.. itu hanyalah persamaan yang secara kebetulan sahaja lor.. 

Aku tau la bile aku post entry ni, ada yang meluat bagai kan.. yela, follower baru 50 dah nak kecoh kan.. aku kisah hape korang (dituju kepada mereka yang terdetik cakap macam tuh) nak cakap aper.. blog ni Ahmad Albab yang punya.. eh silap, AKU yang punya la.. hehehe..

Aku masih baru dalam berblogging nih (takdela baru sangat ekceli).. sangat berterima kasih kat sis Mimy yang terlalu banyak bagi aku tunjuk ajar dalam dunia blogging nih.. dulu aku hanyalah seorang anonymous yang menjengah ke blog orang dan baca entry-entry yang menarik mereka.. tapi sekarang, orang pulak yang datang singgah blog aku untuk baca entry-entry yang aku publish kan.. so seronok dan beronok-ronok..

Korang pun tau kan, bukan senang nak suruh orang follow blog kite.. kalau blog tak menarik macam payah sket kite nak follow betul tak? untuk itu, terima kasih daun keladi kepada mereka seramai 50 orang itu yang telah sudi menjadi follower kepada blog aku.. i appreciate it so much!!! nak aku bagi speech panjang menjela tak? gile tak payah.. wakawaka~

Oh yer.. sebelum terlupa.. korang singgah memang la singgah kat blog ni.. kalau time korang singgah tu ada pulak iklan nuffnang tu jangan la malas nak tolong klik tau.. i'll do the same when i singgah kat blog u all taw.. siyes tak tipu punya.. orang yang berbuat baik akan dibalas baik.. am i rite? jangan lupa klik-klik yer.. 

Ermmm i think i'm done for now~


*selalu gak singgah blog mereka yang jadi follower aku tuh.. best! Thanks again~

8 comments:

liyana said...

auww!! bestnye..hihi

Mimy Hamid said...

to 50 follower singgah my blog jugak yer...hihihi

kella said...

same ler kita.. suke suke je bila orang datang jenguk n follow kan? ngeh..ngeh..ngeh.. :D

RedLife2Love said...

liyana: ape yg bestnye tuh.. hihihi

RedLife2Love said...

kak mimi: im belong to ur 50 follower too.. hehe.. yeke? =)

RedLife2Love said...

kak kella: yup betul tuh.. sonok biler ramai jenguk n follow blog kite.. terasa ada jugak yang minat baca tulisan sndiri yg tak seberapa pun nih.. hehe~

Linda Ariff said...

mmg cantik blog awak. congrats to u. jenguk2 ler umah kiter plak (blog) :)

RedLife2Love said...

LindaAriff: tenkiu sudi singgah blog ni yer..hehe..i will singgah ur blog dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...