My Followers

Friday, June 18, 2010

The Twilight Saga : Eclipse

Can't wait for this coming soon movie.. ermm.. memang akan aku ajak Incik A to watch this movie bile dah tayang kat panggung.. hahaha.. Incik A mesti bising aku beria nak tengok cite ni sebab ada Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen sebagai heronya.. faktor utama gak tuh.. jangan marah ye Incik A.. 

Jom kite beramai-ramai pergi tengok movie ni.. aku follow movie twilight dan twilight: new moon.. tu yang kene tengok twilight saga: eclipse pulak.. hehe.. tapi, before pergi tengok movie, kat bawah aku ada preview sket pasal movie nih.. tibe-tibe info aku dalam omputeh kan.. so clever okey! aku copy paste saje dari [sini] saje la..


Genre :
Drama, Romance, Thriller, Adaption, Sequel and Teen

In Cinema :
8 July, 2010

Starring :
Kristen Steward - Isabella "Bella" Swan
Robert Pattinson - Edward Cullen
Taylor Lautner - Jacob Black
Ashley Greene - Alice Cullen
Jackson Rathbone - Jasper Hale
Nikki Reed - Rosalie Hale
Kellan Lutz - Emmet Cullen
Peter Facinelli - Dr. Carlisle Cullen
Elizabeth Reaser - Esme Cullen
Dakota Fanning - Jane
Cameron Bright - Alec
Bryce Dallas Howard - Victoria
Jodelle Ferland - Bree

Review :
In ECLIPSE, Bella once again find herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to  to choose between her love Edward and her friendship with Jacob -- knowing that her decisions has potential ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella is confronted with the most important decision of her life.

Director:
David Slade

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...