My Followers

Tuesday, June 29, 2010

Teringin Sangat!!

Cerita happen last friday night.. walaupun sebenarnya dah plan hari-hari sebelumnya kan.. tapi baru jumaat malam tu termakbul keinginan itu.. ape yang terjadi sebenarnya ni ek? aku pun konpius caner nak mulakan penceritaan aku.. hehe..

Ape yang teringin sangat nih? opps! bukan aku yang teringin sebenarnya, tapi ada orang tu la.. tiap kali call cakap "teringat nak makan **** itu".. kalau korang, sape boleh tahan kan.. hermm tu yang last friday night, aku temankan jugak la orang itu untuk memenuhi keinginannya itu.. sape lagi kalau bukan Incik A aku tuh.. 

Korang nak tau dia teringin nak makan ape? 

Sate ayam, daging dan kambing

Sate ni terbaik wokkk!! hehe.. masuk ni kali ke-2 kitaorang makan sate nih.. sebab sedap kan, tu yang mencarik balik tuh.. tak rugi okey.. aku paling suka sate kambing.. memang la maveles.. daging lembut dan tak berbau.. sate ayam dan daging pun sedap gak.. layan la.. harga? kalau tak silap aku ayam dan daging RM0.60 sen secucuk.. untuk kambing RM0.70 kot.. aku tak sure yer pasal harga ni.. harap maklum..

Takkan la datang makan sate je kot kan.. mesti la ada yang lain jugak.. aku pun pilih punya pilih.. aku order seperti di bawah :

Mocha Ice Blended (aku punya)

Ice Lemon Tea with Honey

Yang ni special sket.. aku first time order nak try sedap ker tak..

Chocolate Ice Cream with Strawberry

Sedap jugak ice cream nih.. moist sangat-sangat ice cream dia.. unik tau ice cream nih.. aku tak pernah lagi makan ice cream camnih.. tak same macam yang sekop2 tuh (refer to haagen-dazs ke, baskin-robbins ker).. kalau nak tau lain tu macamana, kene la pegi try sendiri.. hehe..

Inilah tempatnye!
SGA Lifestyle Cafe


*aku pun melepas keinginan jugak dapat makan sate tuh.. poyo tak nak mengaku! =P

2 comments:

liyana said...

klu g dating tak sah klu x makan kan..hehe ko ni wat aku rase mngidam nk makan sate gak ni..

RedLife2Love said...

liyana: tu la pasal.. makan jer koje kitaorang tau.. hehe.. caner nak diet nih.. hermm.. sate ni sedap! yummy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...