My Followers

Tuesday, June 8, 2010

Raja Sehari Shuhada Ali & Muhammad

Pengantin :  Shu & Mad
Lokasi : Taman Berlian, Gombak
Tarikh : 5 Jun 2010

Sabtu yang lepas aku telah di jemput ke Majlis Perkahwinan teman sekolej aku, Shuhada Ali (Shu).. tak dinafikan aku tidaklah serapat mana dengan Shu nih.. tapi orang dah jemput.. tak manis kalau kite tak pergi.. lagi-lagi kite kenal dengan pengantin kan.. 

Lepas dah plan sebaik-baiknyer dengan Cik Eykin, my BFF.. nak pergi same berkonvoi.. akhirnya sampai jugak la tempat yang dituju walaupun pergi asing-asing.. kebetulan aku ada member yang tau jalan area Gombak tuh.. jadi aku angkut jer la dia jadi teman aku ke Majlis kenduri Shu hari tuh.. hehe..

Pasangan Mad & Shu di hari bahagia

dari kiri: g'ar, Shu (pengantin) dan Ayu

*gambar di atas credit to g'ar.. tq~

Tak berkesempatan nak tunggu rombongan pengantin lelaki sampai, aku dah balik dulu kerana ada hal lain yang harus diselesaikan.. gile skema ayat aku!! hahahaa.. tu yang terpaksa curik gambar kat facebook cik g'ar seperti di atas.. tak sempat juga nak amek gambar ngan ekin dan shah.. kelabut sangat.. panas lagik.. hermmm.. terus lupa daaa..

Tapi yang bestnyer, aku tetap dapat kenangan bergambar ngan Shu as pengantin yang sangat manis dan ayu dengan persalinan pink purple.. sangat sweet for her.. hehe.. 

Shu and me (with red kaler)

Lastly, Congrates Shu on ur wedding!! Aku mendoakan semoga both of you kekal bahagia hingga akhir hayat dan selamanya.. dimurahkan rezeki, dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.. happily ever after my dear fren~


*bile plak turn aku ek? hehe.. 

4 comments:

liyana said...

x lame lagi sampai la turn ko pulak kan.. aminnnn ;P

RedLife2Love said...

liyana: amin..hehe.. insyallah =)

kella said...

bila turn ika pulak nih... jgn lupa jemput tau!

*ika terima kasih ya! :D

RedLife2Love said...

kak kella: turn ika tu tak tau la biler.. tunggu jer la ek.. hehe.. insyallah tiba masanya, ika jemput punya.. =)

*thnx utk ape yer? huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...