My Followers

Thursday, June 24, 2010

Posto!! posto!! Abang Posmen Tolong Deliver..

Special delivery for me?

Ini cerita 2 hari lepas.. 

Kelmarin balik dari hospital pergi la gedix cek something atas meja kat hall, mana tau ade surat untuk aku ker.. tibe-tibe ternampak parcel seperti gambarajah di atas.. tengok nama kat parcel tu name aku.. wah! apekah yang dinanti sekian lame telah sampai? Aku memang ada order something last 3 weeks.. kelamrin baru la sampainyer.. lame menunggu..

Finally kan.. seronoknya la tak terkira.. terus berlari-lari anak menuju ke tempat beradu (bilik tido aku ler).. dengan perasaan yang rakus aku pun terus la membelasah koyak jer parcel tu nak tengok isi dalamnya.. bile bukak jer.. tersengih-sengih sampai ke telinga.. haha.. excited okey!

Ala.. aku rasa ada yang dah boleh agak kot.. ke korang memang tak tahu? huhu.. ok la.. ok la.. tak nak berteka-tekuk dengan korang sume.. ape isi parcel tu adalah

...

...

...

...

...

...

inilah dia

My NEW Contact Lens~

Kini, berjiwa gumbira setelah memilikinya.. pasni tiada lagi mata hitam tetapi kaler aper? tunggu la nanti aku dah pakai baru aku post yer.. cantek ker tak.. aku pun tak tahu.. ini gara-gara contact lens lame telah hampir tamat tempoh perkhidmatannya bersama aku.. hehee.. 

This time aku order kat blog lens lain.. before ni aku beli kat dearshoppe, tapi sebab masa tu dearshoppe dah banyak habis stok.. terpaksa beralih arah buat sementara waktu.. huhu.. maaf ye dearshoppe.. so, aku beli kat purple-lens jer la.. harga tak banyak beza sangat.. tapi dearshoppe penghantarannya lebih cepat berbanding purple-lens.. 

Terpulang kat korang untuk buat pilihan.. sekarang dearshoppe tengah buat promosi bulan June.. jangan ketinggalan yer.. 


*macamana la rupa aku dah pakai lens baru ni ek? 

4 comments:

Mimy Hamid said...

mata purple la pasni..huuh

liyana said...

wahhh meriah...nak tgk kaler mate..hihi

RedLife2Love said...

kak mimy: mata purple tak sesuai.. terlalu menyerlah pulak.. hehe..

RedLife2Love said...

liyana: hehe.. nanti aku publish entri spesel untuk mata baru ini yer.. gedix jer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...