My Followers

Wednesday, June 2, 2010

Pintaku Terhadapmu

Sabtu lepas, termakbul sudah hasrat nak makan sedap-sedap.. hehe.. sangat seronok okey.. kenape? ada owang belanja aku makan kat TGI Friday.. ape? sape belanja? eleh.. aku tau korang dah tau kan sape.. tak payah la disebut lagi.. poyos!!! dengan Incik A la.. takde orang lain pun... dengan paksa rela Incik A kene jugak makbulkan permintaan aku nak makan TGI Friday..

So, akhirnya dapat jugak la tekak aku melantak ngan Incik A kat TGi Friday tuh.. kami order seperti di bawah:

Southwest Mac & Cheese

Chicken Mushrooms

Tropical Oasis

Perfect 10


Uiks.. mula-mula cadang nak tambah lagi side dish lain, tapi tak larat la kot.. ni pun dah cukup membuat perut kami membuak penuh kekenyangan.. hehe.. kami bersikap jangan membazir.. order dulu siket, kalau rasa lapar lagi baru tambah kemudian.. cewah! ayat je lebey.. hehe..

Ape-ape pun, i just nak say tenkiu so much kat Incik A sebab belanja i makan kat sini.. ingat lagi 2 weeks from now janji u pada i tau.. *wink *wink.. 


*macam la aku ni pregnant mengidam nak makan sedap-sedap.. hehe..

*kenyataannyer.. aku tak kawen lagi lor.. =P

4 comments:

Mimy Hamid said...

gi chilis pulak...pastu tony romas..hehe

liyana said...

mengelintin aku tgk chicken mushrooms tu..ehehe

RedLife2Love said...

kak mimy: tu la,rancangnye pun begitu..kasi round test sume..hehe..

RedLife2Love said...

liyana: sedap tau chicken mushrooms tuh.. tak puas makan.. hehe.. gile melantak! =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...