My Followers

Tuesday, June 22, 2010

Paparazi ke Mamarazi ker?

Yes is it.. this is the entry that connected to last-last entry.. sape yang belum baca sila klik [sini] 

Ok, ceritanya bermula begini..

Once upon a time.. haha.. takde.. takde.. gurau jer.. On that day masa aku plan nak pergi tengok midnite tuh la.. petang before nak balik aku call Incik A  nak ajak dia pergi tengok midnite kan.. sekali tibe-tibe jiran kubikel sebelah dengar pulak.. korang rasa kenape? of coz la jeles.. hehe.. dan-dan tu jugak dia call tunang dia, abg Megat ajak tengok midnite gaks.. betul tak sis Mimy?

Aku dah set dengan Incik A nak tengok kat Midvalley jer cerita Nanny McPhee tu.. aku takde la bajet yang sis Mimy ni beria nak tengok midnite jugak.. tau kat mana? kat Midvalley jugak.. dia memang suka dengki kat aku kan.. plan utama dia nak skodeng aku dengan Incik A ler.. hahaha.. hamboi..hamboii niat sangat kejam di situ! 

So, its really happened actually.. punyalah aku menyorok kat belakang tiang McD tuh sekali sis Mimy called terus kantoi okey.. terpaksa rela la aku mereveal Incik A aku dengan sis Mimy.. terbongkar sudah rahsia selama ini.. kalau korang nak tau, kitaorang takde la beria pun nak jumpa malam tuh.. saje je kira tengok rezeki maa.. kalau jumpa, jumpalah la.. kalau tak jumpa, takpela kan.. sekali betul-betul jumpa sudah!

Bermula la aksi mamarazi sis Mimy terhadap kami.. tapi macam direstui pulak bile semua gambar yang telah di snap tu blurrr!! amin.. terselamat aku tau.. dah risau tahap gaban dah nih.. ape taknyer aku kompem yang sis Mimy akan publish kat blog dia punya pasal kami.. tak cayer? korang tunggu je la yer.. 

Meh la aku preview gambar-gambar yang telah di mamarazi oleh sis Mimy~

masa baru kene flash camera kat McD
"run Devil run - promo lagu girls generations"

aku dan sis Mimy berdua lebih baik

pasangan romantis - abg Megat & sis Mimy

gambar curik aku dan Incik A - kami pemalu.. ahaks~

Okey itu sajer ceritanya.. best la jugak dapat jumpa sis Mimy dan abg Megat.. nanti satu masa plan nak buat "double date" pulak.. mungkin "triple date".. bile tu tak tau la.. tak brani nak berjanji.. tunggu sajer yer.. angan-angan mat jenin suka-suka..

Dah abis baca? macam buat karangan BM dalam exam pulak kan.. apekah?


*terasa macam artis pulak kene skodeng oleh paparazi dan mamarazi..

4 comments:

Mimy Hamid said...

hihihi tau lari lintang pukang...tapi incik A sgt sepadan ngan Ika...serius tak tipu beb

RedLife2Love said...

kak mimi: lari la..dah kantoi kan! hahaha.. neway tenkiu dear.. wish da best for us kay.. =)

liyana said...

kak mimy:lain kali ajak naaa...hehehe

RedLife2Love said...

liyana: takde2.. tak perlu.. hahaha.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...