My Followers

Wednesday, June 30, 2010

Mandi Kambing Jer?

Balik keje semalam hujan.. tau-tau jer la highway kat KL ni kalau hujan walaupun renyai-renyai jer mesti jalan akan JAM tahap gaban kan.. aku pun tak paham.. kua ofis awal kot dalam kul 5:35 p.m. tapi sampai umah dah kat kul 6:30 p.m.. hadoii kat 1 jam aku dok melangut kat dalam keta.. naik kebas montot aku.. hahaha..

Tapi nasib baik la ada lagu-lagu korea yang menjadi peneman di kala boring dengan jalan jam semalam.. oh kim hyun joong (ss501) kau tetap di hati.. alamak mati aku kalau Incik A baca entri nih.. takpe-takpe PC dia baru kene panah petir semalam.. so tak leh nak online buat masa sekarang.. lalalala~

Tetiba jauh menyimpang pulak.. back to the stories yer.. sesampai kat umah, aku dapat berita yang kurang enak untuk didengar.. adik aku called mintak tolong belikan nasi ayam sebab kat rumah "takde AIR".. hadoiii.. memang perit la nih.. caner nak balik mandi.. badan dah la lebam seharian kat ofis kan.. nak balik mandi bagi freshkan badan sket.. sekali takde air pulak.. hampes betul la..

Tengok besen dalam bilik air ada la air aku tadah pagi semalamnya.. cukup la buat aku mandi bersihkan ape yang patut.. hehehe.. pastu mandi macam mandi kambing jer rasa (kenapa nak kaitkan kambing dalam hal aku tak mandi ni ek? tak paham) tak puas aku nak bazirkan air tuh.. rambut pun tak dapat nak cuci.. sabar jer la aku kan.. 

comey kan kambing ni senyum? hehe..
tetibe jer, ape kaitan dengan cerita nih ek.. lol~

Sekali tuh, kat kul 9 lebih baru ada air balik.. macam nak mandi balik.. tapi dah malas.. lagipun dah sejuk kan.. so, terus la gedebum tidor je lagi bagus.. sampai la pagi tadi bangun nak pergi keje.. 


*JBA ni kalau nak tutup air bagitau la awal-awal.. sempat gak nak prepare air dalam baldi.. ni kesian orang tak mandi tau! macam aku ler.. adesss..

4 comments:

Mimy Hamid said...

hashh mana ada JBA daaa skrang..SYABAS lol...eheh kambing pun mandi tau skrang..heeh

RedLife2Love said...

kak mimy: yeke.. lupa la ape namanya tu yg tulis JBA.. hahaha.. kantoii.. =P

liyana said...

eeee mesti busyukkk...hihihi

RedLife2Love said...

liyana: eh.. wangi la siap sabun lagik tau.. hehehe =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...