My Followers

Monday, June 7, 2010

Happy Anniversary Wishes



Wah! tibe-tibe ada Happy Anniversary pulak kan.. hehe.. sungguh romantik okey.. jangan jeles-jeles.. jap-jap, korang jangan la excited terlebih ke aper pasal Anniversary nih.. bukan untuk aku yer.. harap maklum.. aku masih single.. erk.. single ker?? tettttt.. no komen.. 

Wishes Anniversary ni aku nak tujukan buat dua insan yang sangat-sangat bermakna dalam hidup aku sepanjang aku hidup lebih kurang 22 tahun, 11 bulan, 3 minggu dan 3 hari nih.. mereka yang dimaksudkan ialah.. 

My Beloved Parents

Syed Ali Alhadi & Habibah

Actually dah terlambat sehari nak post this entry.. i should post this entry semalam on 6 June 2010.. ni la tarikh Anniversary for them both!! tak kisah la kan.. yang penting aku post jugak.. hehe.. 

So, semalam sebagai mengingati sempena Anniversary mereka.. my beloved Aboh telah belanja kami makan sedap-sedap kat area Sri Petaling.. dapat makan free lagik.. sangat kenyang dengan macam-macam hidangan yang telah di order.. maaf la.. gambar takde pulak aku snap semalam sebab terliur dengan makanan yang sedap.. jadi terlupa.. dimaafkan la yer.. hehe..

Ape-ape pun, i wanna wish so that my parents marriage akan berkekalan buat selamanya.. hidup lebih bermakna di samping anak-anak dan dimurahkan lebih rezeki.. Oh ye, untuk pengetahuan korang.. ini merupakan Anniversary mereka yang ke-28 tahun.. alhamdulillah.. semoga ia juga akan memberi perangsang buat aku dan adik-beradik yang lain untuk membina mahligai rumahtangga yang baik dan berkekalan selamanya in the future.. amin~

Love my parents so much!!

6 comments:

liyana said...

eh chop! bukan ke ptt nye ko ke yg belanja mak ayah ko?heheheh

RedLife2Love said...

liyana: out of badget!! hehe.. =P

liyana said...

hehehe...

Mimy Hamid said...

jadikan mentor tu..hehehe

RedLife2Love said...

liyana: hehe..

RedLife2Love said...

kak mimy: mentor terbaik.. cayalah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...