My Followers

Wednesday, June 23, 2010

Contest Mata Menawan

nama contest ini contest mata menawan




syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah :)

pemenang mata menawan: * akan dapat  1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


Hadiah best-best so aku interested nak join jugak..
aku rasa mata aku menawan.. perasan sendiri.. i loike =)

Dengan ini, aku mempertaruhkan gambar seperti di bawah :


gambar di ambil ketika celebrate besday yang pertama
my niece Syed Umar..

ok, aku nak tag kat mereka-mereka yang punya mata menawan
macam aku jugaks.. sape yang bertuah tu yer?

1. sis Mimy
2. Diana
3. Liyana Ariff
4. Yanie

tak terhad kepada name di atas saje.. kalau korang nak join juga
contest ni sangat la dialu-alukan yer.. 

tapi, yang paling penting!
referral link my blog ya.. tenkiu ^^


jom kite ramai-ramai memeriahkan contest ini.. ganbateh!!!

4 comments:

Nsyzwni said...

gudluck 4 d contest yeah ! :)

RedLife2Love said...

Nsyzwni: gud luck to u too dear =)

liyana said...

ayok kena buat ke?hehe mateku tak menawan la..hihi

RedLife2Love said...

liyana: kene jugak.. join jer la mana tau menang kan.. aku pn suka-suka jer join nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...