My Followers

Wednesday, May 5, 2010

TAG Apa Ada Dalam Handbag

Dah lamer kene tag tapi baru hari ni nak buat.. hehe.. sebab asyik lupa jer nak amik gambar-gambar keperluan untuk Tag nih.. sebenarnya malas.. terus-terang kan lebih senang.. 

Aku telah di Tag oleh sis Mimy

Kali ni punya Tag, kene punggah handbag aku pulak.. hadoii.. ni yang malas nih.. mcam2 ada dalam bag aku nih.. malu nak tunjuk kat orang.. tapi sebab dah kene Tag kan, kene la tunjuk jgk kat korang ape ada dalam handbag aku ni kan..

beg yang selalu aku guna untuk pegi keje, jalan2,
dating2 ker.. sebab besar.. sume aku boleh
sumbat kat dalam handbag nih.. senang cite!

ni memang barang wajib ada.. kalau takde tak 
shopping la aku.. dok cuci mata jer la kan.. hehe..
nak tengok dalam? tak payah la.. malu jer..

beg mekap aku harus bawak.. kadang-kadang
tak sempat nak mekap kat uma, dalam keta pun
jadi la kan.. alat mekap campur-campur takde
spesifik branded! ni yang asas jer.. yang lain-lain
tinggal kat uma saje.. 
ni memang nyawa aku.. aku paling
pantang orang bau busuk.. jadi aku kene
la wangi-wangi jugak supaya orang lain
selesa berada di samping aku.. hehe..

MP3 ni aku dapat masa menang main bowling
department ofis dulu.. koleksi lagu banyak sangat..
aku akan pakai time nak balik nek LRT.. layan 
lagu kuat-kuat.. tak hirau orang sekeliling lain..

Kunci rumah.. mesti kene ada jugak.. yela,
kalau balik lambat takde la kene dok luar uma.. hehe

Other things yang ada.. pendrive, pen hitam,
panadol, dentyne dan eye drop sebab aku kan
pengguna tegar contact lense.. takut mata 
kekeringan.. so bagi la lembap-lembap sket..

Aku rasa ni jer la kot yang ada dalam handbag aku.. ada few lagi barang lain tapi tak sempat nak snap la.. ermmm.. dah tengok isi perut handbag aku? semua la korang nak tau kan.. ni kak Mimy punya keje la nih.. hehehe.. tapi takpe.. i done my Tag kak Mimy.. setelah sekian lamanya terperap dalam draft ni.. pasni, sape lagi nak Tag aku? silakan.. aku rajin nak buat.. 

Jap.. aku nak Tag kat Liyana Ariff, Liana Nordin, Syana Hanapi dan sape-sape yang nak buat Tag nih.. aku tau korang suka kan.. buat tau jangan tak buat..

7 comments:

liyana said...

ala...kena jgk ke aku?hihi nt aku buat k.. ;)

RedLife2Love said...

liyana: kene buat! aku suka.. buat ek.. buat ek.. =)

liyana said...

baek lah...hehe

ct_nurmarlissaa said...

waaa...menarikk tag niee...

kella said...

meriah betul la beg dia...
mekap banyak... :)

RedLife2Love said...

ct: menarik kan? sila la buat ye.. hehe

RedLife2Love said...

kak kella: biasala perempuan, semua benda nak disumbat dlm handbag tuh.. hehe.. mekap tu semestinya! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...